LA Knight
Üstün
Nerede?
Nerede?
Bizim burada tam ismini unuttum Benuvo mu ne öyle bir market var orada 250 Ml Redbull White 29 TL.
www.withgrower.com
Şekersizi (beyazı) daha şekerli bana göre. Ama güzel. Özellikle farklı türleri var, pembeli olanı çok güzel bulabilirsen onu al. Toptan marketler satıyor genelde. Eğer bulabilirsen "X-IR Love Drink" inanılmaz iyi.
Şekersizi (beyazı) daha şekerli bana göre. Ama güzel. Özellikle farklı türleri var, pembeli olanı çok güzel bulabilirsen onu al. Toptan marketler satıyor genelde. Eğer bulabilirsen "X-IR Love Drink" inanılmaz iyi.
Hayır. Şekerli sadece. Pembesinin farklı bir tadı var. Love Drink ise tatlı şekerli ama hafif. Çok güzel tadı, bulabilsem 20-30 tane alacağım eve.
Tamamdır deneyeceğim, 50 tl monster 500 ml iken redbull 45 tl 250 ml, redbull almayın ya hem tadı kötü hem de verdiğiniz paraya asla değmiyo, kazık.Hayır. Şekerli sadece. Pembesinin farklı bir tadı var. Love Drink ise tatlı şekerli ama hafif. Çok güzel tadı, bulabilsem 20-30 tane alacağım eve.
Alkol ile karıştırmak veya yanında içmek için alınıyor genelde redbull. Saf içim için alınmaz cidden.Tamamdır deneyeceğim, 50 tl monster 500 ml iken redbull 45 tl 250 ml, redbull almayın ya hem tadı kötü hem de verdiğiniz paraya asla değmiyo, kazık.