Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EYPROTR

Uzman
Oyun Steam üzerinden satın aldım. Oyunu açtığımda Rockstar Games açılma ekranı geliyor, tam o kapandığında exe açılıyor ve geri anında exe kapanıyor. Ama hiç hata da vermiyor.

Denediğim şeyler: Rockstar Launcher sil yükle yaptım, oyunu sil yükle yaptım, antivirüsü devre dışı bıraktım, başlatma seçeneklerini denedim, OBS sildim, yönetici çalıştırdım. Ama hiç açamadım oyunu.

Çözüm
Belgelerim\Rockstar Games\Red Dead redemption 2\Settings\system.xml
Dosyanın içinde şu satırı bul:
Ksettingapı_vulkan.
Onu şununla değiştir:
Ksettingapı_dx12.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Setting dosyam olmadığı için arkadaşım sağ olsun ondan aldım ve onun settings dosyasındaki Vulkan yazısını DX12 yaptım ve oyuna girmeyi başardım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Oyun Steam üzerinden satın aldım. Oyunu açtığımda Rockstar Games açılma ekranı geliyor, tam o kapandığında exe açılıyor ve geri anında exe kapanıyor. Ama hiç hata da vermiyor.

Denediğim şeyler: Rockstar Launcher sil yükle yaptım, oyunu sil yükle yaptım, antivirüsü devre dışı bıraktım, başlatma seçeneklerini denedim, OBS sildim, yönetici çalıştırdım. Ama hiç açamadım oyunu.

Oyun dosyalarını doğrulayıp yeniden dener misiniz?

Sürücüler güncel mi? Eğer güncel ise DDU ile downgrade edip tekrar deneyin bir.

Bir not ekleyim, GTA 5 açılıyor yani başka Rockstar Games oyunu açılıyor.

1770468189226.webp

Settings yok.

Kayıt klasörünün içi.

1770468223461.webp

Denedim yine olmadı.

Sürücüler güncel mi? Eğer güncel ise DDU ile downgrade edip tekrar deneyin bir.

Son düzenleme: