Detaylar
Kim cevapladı?Can Yılmaz 20
Çalışkan
Şu anda 3. kez bitirmeme az kaldı, KESİNLİKLE oynanır. Herkesi sarmaz ama, onu da söylemek lazım.
Gerçekçilik ve grafik anlamında üst düzey bir oyun. İndirin, oynayın. Eğer ki sıkılırsanız oynamazsınız zaten. Haricinde ben uncharted tarzı oyunları sevdiğim için bu oyun çok ağır ilerlediğinden dolayı sevemedim, hikayeyle ilgili bir bağlantım yok. Arada müzik açıp at sürüyorum, o bile çok iyi. Kısacası tavsiye ederim.
Oynanır. Lakin ağır bir oyun olduğunu bilerek, bu yönü herkese hitap etmiyor çünkü. Ben çok sabırlıyımdır, bazen bitirene kadar ben bile gidip aralarda çay ve kahve içtim. Özellikle ilk saatler hızlı değil.
Kovboy teması hoşuna gidiyorsa, oyna. Ne tür oyunlardan zevk aldığını bilmiyoruz. Kimine göre mükemmel oyun kimine göre sıkıcı bir oyun. Uyarayım ilk 3 saati çok ağır ve geçemiyorsun, genel olarak ağır bir oyun zaten ama giriş kısmı ayrı bir ağır.
- Makaleler
- 6
Türünü, temasını çok güzel işleyen bir oyun. İlginizi çekiyorsa kesinlikle oynamalısınız. Net bir şekilde başyapıt diyebiliriz zaten.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Evet.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL