• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

XBOX Red dead Redemption 2 Ultimate Edition 449 TL, Zam yemeden alınması gereken oyunlar

Almak isterim de inanılmaz pahalı ya, bu fiyat nedir.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam siz kardeşinize yeni Xbox almıştınız, ondan oynama şansınız varsa şöyle bir şey var sadece Xbox için:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241126_213012_com.android.chrome.webp
    105,6 KB · Görüntüleme: 77
Hocam yanlış hatırlamıyorsam siz kardeşinize yeni Xbox almıştınız, ondan oynama şansınız varsa şöyle bir şey var sadece Xbox için:
Bunu aldım üstat zaten, çoktan cebe attık bunu. Kendi bilgisayarım için bakıyorum ben, mâlum yurtta olunca oyun oynamak istiyor insan.

Keyi nereye yazıyoruz?

Rockstar Launcher için key veriyor sanırım.
Şöyle yazmışlar.
not: Kurulum, aktivasyon ve çevrimiçi oyun deneyimi için Rockstar Games Launcher, girişi yapmak için Rockstar Social Club hesabı gerekir. İnternet bağlantısı gerektirir.

Teşekkürler efendim.

Bunu aldım üstat zaten, çoktan cebe attık bunu. Kendi bilgisayarım için bakıyorum ben, mâlum yurtta olunca oyun oynamak istiyor insan.
Nerede kaldığınızı bilmediğim için "oynama şansınız varsa" diye yazmıştım. Bu fiyat altına düşmez büyük ihtimal, çok düşük ihtimal Epic'in kış indirimlerinde kupon + epic ve kart cashbackiyle düşerse düşer.

Bu aktivasyon kodunu girdikten sonra otomatik indiriyor mu yoksa sadece bizde duruyor mu ona göre alıcam. İnternet altyapım yok şu an yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…