pawEn
Üstün
playstore.com'u atlamışım. Güvenilir diye hatırlıyorum.Bunu satın aldığımızda nasıl iletiliyor acaba ? Birde güvenilir mi ?
playstore.com'u atlamışım. Güvenilir diye hatırlıyorum.Bunu satın aldığımızda nasıl iletiliyor acaba ? Birde güvenilir mi ?
Bunu satın aldığımızda nasıl iletiliyor acaba? Bir de güvenilir mi?
Almak isterim de inanılmaz pahalı ya, bu fiyat nedir?
Hocam yanlış hatırlamıyorsam siz kardeşinize yeni Xbox almıştınız, ondan oynama şansınız varsa şöyle bir şey var sadece Xbox için:Almak isterim de inanılmaz pahalı ya, bu fiyat nedir.
Keyi nereye yazıyoruz ?Key şeklinde iletiliyor. Güvenilir. Türk Telekom'a ait.
Çok iyi fiyat aslında. Standart sürümde değil. 60 dolar bile normal sayılıyor artık.
Bunu aldım üstat zaten, çoktan cebe attık bunu. Kendi bilgisayarım için bakıyorum ben, mâlum yurtta olunca oyun oynamak istiyor insan.Hocam yanlış hatırlamıyorsam siz kardeşinize yeni Xbox almıştınız, ondan oynama şansınız varsa şöyle bir şey var sadece Xbox için:
Teşekkürler efendim.Rockstar Launcher için key veriyor sanırım.
Şöyle yazmışlar.
not: Kurulum, aktivasyon ve çevrimiçi oyun deneyimi için Rockstar Games Launcher, girişi yapmak için Rockstar Social Club hesabı gerekir. İnternet bağlantısı gerektirir.
Nerede kaldığınızı bilmediğim için "oynama şansınız varsa" diye yazmıştım. Bu fiyat altına düşmez büyük ihtimal, çok düşük ihtimal Epic'in kış indirimlerinde kupon + epic ve kart cashbackiyle düşerse düşer.Bunu aldım üstat zaten, çoktan cebe attık bunu. Kendi bilgisayarım için bakıyorum ben, mâlum yurtta olunca oyun oynamak istiyor insan.