GTS7

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba, RDR2'ye girdiğimde grafik ayarlarım yine sıfırlanmış olarak gördüm.

Her şeyi ultraya aldığımda oyun +100 FPS ama kasıyor değişik bir şekilde. Bir şeyini kısıyorum 30 FPS'ye düşüyor, başka bir şeyi elliyorum 140 FPS oluyor ama donuyor, tam ekrana alıyorum donuyor, pencereliye alıyorum donma gidiyor FPS düşüyor vs. vs. Artık yorulmaya başladım, şu konuda bana yardımcı olacak birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, RDR2'ye girdiğimde grafik ayarlarım yine sıfırlanmış olarak gördüm.

Her şeyi ultraya aldığımda oyun +100 FPS ama kasıyor değişik bir şekilde. Bir şeyini kısıyorum 30 FPS'ye düşüyor, başka bir şeyi elliyorum 140 FPS oluyor ama donuyor, tam ekrana alıyorum donuyor, pencereliye alıyorum donma gidiyor FPS düşüyor vs. vs. Artık yorulmaya başladım, şu konuda bana yardımcı olacak birisi var mı?
Dx12 mi kullanıyorsunuz vulkan mı

Dx12 mi kullanıyorsunuz vulkan mı
İkisindede aynı şeyi oluyor da vulkan kullanıyorum

rx9070xt + r5 9600x mevcut bu arada

İkisindede aynı şeyi oluyor da vulkan kullanıyorum

rx9070xt + r5 9600x mevcut bu arada
Pc yeniden başlatıp uygular mısın? Shader bozulmuş olabilir. Radeon adrenalin ayarlarını sıfırla ve afmf ayarını kapayarak performans'a al. Sonra şu yolu izle;
Belgeler/ rockstar games/ rdr2/ settings klasörü olucak. Settingsin içine girip hepsini sil. Sonra oyunu başlat. Tekrar durumdan haber verirsin.