Chapter 5'e geçtim, ve şunu demeliyim ki bu oyun çoğu diziden filmden daha başarılı. Oynanış olarak da şimdilik en iyi oyun bence. Rockstar 6 sene önce bunu yapabildiyse 2025'te çıkacak GTA 6 nasıl olur tahmin edemiyorum. Zaten RDR2'nin muazzam olduğunu çoğu kişiden duymuşsunuzdur ama hala oynamayan varsa lütfen oynayın bu oyunu ölmeden önce.
Bazı durumlarda oyun overrated olabiliyor. Yani evet muhteşem bir yapım ama artık eskidi ve insanlar birbirinden görerek övüyor artık oyunu. Oyunun muhteşemliğine bir şey denemez zaten orası öyle ama bazı durumlarda çok abartılıyor.

Hocam oyunun öğretici kısmını geçmemişsiniz sıkıldım diyorsunuz :D ilk 2 bölüm zaten yavaş ve sıkıcı geçiyor haklısınız ama devamında oyun akıyor.
Buranın bu kadar uzun olması saçma zaten. Niye kendimi zorlamak zorundayım ki bir oyunu oynasyabilmek için? Sıkıcı işte. Başı da olsa sonu da olsa oyunun parçası sonuçta.

Buranın bu kadar uzun olması saçma zaten. Niye kendimi zorlamak zorundayım ki bir oyunu oynasyabilmek için? Sıkıcı işte. Başı da olsa sonu da olsa oyunun parçası sonuçta.

İlk 2 chapter bilerek kısa tutuluyor hocam zaten biraz oynayıp sonra aksiyona atılıyorsunuz.

Göreceli bir konuda yanlış olur mu? Aksini ispat edemezsin. Bu yorumun tamamen yanlış.
Görevlerin ne olup olmadığı göreceli değil. Görevler ortada, herkes tarafından görülebilir, izlenebilir, oynanabilir. Görevler hakkında resmen aldatıcı yorum yapıyorsun. Oyunu beğenip beğenmemek ise değişiklik gösterebilir. Göreceli olan, kişisel beğenindir.

RDR2'de onurumu düşürmemek için tüm şehri bombalayamıyorum.

GTA 5'de uzaydan ışın yollayabiliyoruz.

GTA5 kazandı