Aşırı detaylı bitirdiğim söylenemez avlanma, her yeri keşfetme gibi ama çok sayıda yan görevi de bitirdiğimi hatırlıyorum, 80 küsür saatte bitmişti sanırım. Zaman zaman çok sıkıldığım yerler oldu fakat bittiğinde kesinlikle etkileyiciydi, iyi ki deneyimlemişim dedim.

Sadece ana hikaye odaklı görevden göreve giderseniz 40 saate falan bitirirsiniz. Ben 530 saat falan oynadım toplam.

Son düzenleme:
98 Saate bitirmişim.

1784411227291.webp

Toplam oynama sürem 65 saat. Fakat oyunu 55 saatte falan bitirdim. Fazladan oynadığım 10 saatin yaklaşık 1 saatini onlineda geçirdim. Kalan 9 saatte de at sürüp önüme çıkanı öldürdüm.

87,2 saat. Boşa giden üç buçuk gün... Onun yerine Witcher 3'e yeniden başlayıp yarıda bıraksam daha iyi olurdu.

Oyunu sakın "Bitireyim de bakalım finalde ne oluyormuş." şeklinde oynama. Oyunu bitirmemeye çalış. Gez, at sür dağa çık, trenin önüne at koyup trenin gelmesini bekle, kasabada millete salça ol. Oyun mekanik olarak da ağır bir oyun zaten. Eğer bu saydıklarım hoşuna giderse finalde "Keşke bitirmeseydim." dersin. Bazıları bu ağır ilerlemeyi sevmiyor ama.