Saçmalık mı? Mesela RTX 4090'lı bir oyuncu laptopunda hiç OLED kullanıldığını gördünüz mü? Bu da benzer mantık. Bana bir tane OLED ekranlı oyuncu tableti söyleyebilir misiniz?

Galaxy Tab S9 ve üst serileri, alevli meyve tabağı gibi RGB ışıkları yok ama mermi gibi cihaz.

Bu arada konuyu saptırma, tabletten dizüstüne geçtin birazdan neye geçeceksin merak ediyorum.

Oyuncu tableti dedim. Sevdiğiniz modeli sormadım.

Oyuncu tabletini RGB ışıklarından ibaret sayıyormuşsunuz. O zaman çok da bir şey yazmaya gerek yokmuş aslında. Zaman kaybı.

Benim bildiğim Android tabanlı bu tablet dışında fanlı bir tablet yok. Yani fan haricinde bir tableti oyuncu tableti yapan şey içindeki çipset olabilir, ki o da arkadaşın dediğine geliyor zaten. Farklı bir bakış açınız varsa yazarsanız neden bahsettiğinizi anlayabiliriz diye düşünüyorum.

benim bildiğim Android tabanlı bu tablet dışında fanlı bir tablet yok. Yani fan haricinde bir tableti oyuncu tableti yapan şey içindeki çipset olabilir, ki o da arkadaşın dediğine geliyor zaten. Farklı bir bakış açınız varsa yazarsanız neden bahsettiğinizi anlayabiliriz diye düşünüyorum.

Yarın öbür gün X markası 8 gen 3 kullanan amiral düzeyde bir tablet çıkartır ve yapabilecekleri eşit olur.

Ama asla gaming olamaz çünkü fan ve ışık falan yok (!) 🤡

Yarın öbür gün X markası 8 gen 3 kullanan amiral düzeyde bir tablet çıkartır ve yapabilecekleri eşit olur.

Ama asla gaming olamaz çünkü fan ve ışık falan yok (!) 🤡

Yani ne demek istediğini anlamaya da çalışıyorum ama pek bir done vermiyor bize. Oyuncu tableti nedir? Bir tableti oyuncu tableti yapan şey nedir diyeyim ya da, daha spesifik olsun. Bunun cevabını alabilirsek ona göre konuşuruz. Mesela bana göre oyuncu tableti bu kadar büyük olmamalı, Lenovo Y700 2023 bence harika bir oyuncu tableti. Ama bunu söylememdeki tek sebep o boyutta o gücü sunan tek tablet olması Android tarafında. Bir de arkadaşın bakış açısını öğrenebilirsek...

Yani ne demek istediğini anlamaya da çalışıyorum ama pek bir done vermiyor bize. Oyuncu tableti nedir? Bir tableti oyuncu tableti yapan şey nedir diyeyim ya da, daha spesifik olsun. Bunun cevabını alabilirsek ona göre konuşuruz. Mesela bana göre oyuncu tableti bu kadar büyük olmamalı, Lenovo Y700 2023 bence harika bir oyuncu tableti. Ama bunu söylememdeki tek sebep o boyutta o gücü sunan tek tablet olması Android tarafında. Bir de arkadaşın bakış açısını öğrenebilirsek...

Hocam bunlar hep farklı olma çabaları, başka bir şey değil.

Anlatıyorum ne bileyim izah ediyorum mantığını ama bana mısın demiyor, canı sağ olsun ne diyelim 😅

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabletlerde isiyi dagitabilecek alan da daha genis oldugu icin telefonlardan daha verimli calisacaktir. Ayrica ekran boyutunun sundugu deneyim de cabasi. Mantikli bir cihaz olmus. Genshin Impact'e ozel super cozunurluk teknolojisine de yer vermisler.

Ekran muhabbetine gelirsek Red Magic 6 Pro'da AMOLED ekranda 165 Hz kullanilmisti. Yani ZTE'nin yabanci oldugu bir durum degil. Tabletlerde OLED'lere daha ender rastlasak bile islemci gucunun yani sira daha saglam ekran deneyimi de beklerdim. Yine de yerden yere vurmak istemem, bir sonraki nesilde umarim goruruz.