Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Şu anda Redragon K568r kullanıyorum. Zamanla Switch'ler bozuldukça Black linear Switch'ler ile değiştirdim ama son zamanlarda çok ses çıkarmaya başladığını düşünüyorum. Önceden bu kadar değildi daha tok geliyordu. Ben de klavyedeki switchleri komple değişmeye karar verdim. Şu anki Switch'ler 3 pin olarak geçiyor galiba üstünde sadece 2 bakır bacak + ortadaki yuvarlak var. Bu klavyeye uygun daha sessiz bir Switch modeli önerir misiniz?

Not: Mod önermeyin 5 kat tape mod + foam mod var kasa bayağı kastırılarak kapanıyor.

Şu anda Redragon K568r kullanıyorum. Zamanla Switch'ler bozuldukça Black linear Switch'ler ile değiştirdim ama son zamanlarda çok ses çıkarmaya başladığını düşünüyorum. Önceden bu kadar değildi daha tok geliyordu. Ben de klavyedeki switchleri komple değişmeye karar verdim. Şu anki Switch'ler 3 pin olarak geçiyor galiba üstünde sadece 2 bakır bacak + ortadaki yuvarlak var. Bu klavyeye uygun daha sessiz bir Switch modeli önerir misiniz?

Not: Mod önermeyin 5 kat tape mod + foam mod var kasa bayağı kastırılarak kapanıyor.
Mümkünse manyetik klavye hocam. Mıknatıs ile çalıştığı için temas yok, ve daha sessiz.

Mümkünse manyetik klavye hocam. Mıknatıs ile çalıştığı için temas yok, ve daha sessiz.
Tuşun fiziksel olarak sonuna geldiğinde ses çıkıyor ama, ve çoğunun sesi mekaniklere göre kötü. Çünkü ses için yalıtım modları yapmıyorlar. 2-3klık mekanik 2-3klık manyetikten daha iyi tok sesli. Switchler de yağlanmadığı için ses iyice kulak tırmalıyor.

Akko marka sessiz switchler alınabilir, gamin.gende var.

Tuşun fiziksel olarak sonuna geldiğinde ses çıkıyor ama, ve çoğunun sesi mekaniklere göre kötü. Çünkü ses için yalıtım modları yapmıyorlar. 2-3K'lık mekanik 2-3K'lık manyetikten daha iyi tok sesli. Switch'ler de yağlanmadığı için ses iyice kulak tırmalıyor.

Akko marka sessiz Switch'ler alınabilir, gamin. Gende var.

İşte renk olarak hangilerini almalıyım onu soruyorum.