Öneriyi açmamın sebebine gelelim.
Aşağıdaki konuyu rehber ve makale olarak Windows 11 kategorisine açmıştım ama hem kategorisi değiştirildi hem de rehber ve makale olma durumu kaldırıldı. Halbuki dün açtığım konu hemen hemen aynı şekilde, farklı bir programı ele alıyordu fakat karışılmadı.
NOT: Bilgisayarda meydana gelebilecek sorunlardan kullanıcı sorumludur. Bugün Windows'unuzu daha kullanışlı yapacak bir programla tanıştıracağım sizi. Bu programla Windows'un birçok özelliğini tek tıkla değiştirebilecek ve özelleştirebileceksiniz. İlk önce web sitesinden Winaero Tweaker'ı...
Windows 11'inizin görev çubuğu sizi sıktı mı? Başlat Menüsü çok mu büyük? Muhtemelen duymuş olduğunuz StartAllBack bugünkü konuğumuz. İlk önce sitesinden indiriyor ve kuruyoruz. Kurduktan sonra Denetim Masası'ndaki Görünüm ve Kişiselleştirme kategorisinde bulunuyor StartAllBack. Normal bir...
Rehber tag'ı umurumda değil, makale olmasını arz ettim. Aldığım sonuç aşağıda.
Eki Görüntüle 27797
Peki neden? Neden reddedildi? Bazı fikirlerim var ama kesin değil.
Belki makale olma gereksinimlerini karşılamıyordu, belki puan kasar gibi makale sayısı kastığımı düşünüyordu falan. "Canımın keyfi öyle istedi." demeyeceğine göre zor olmasa gerek.