Makaleler
40
Yer
Mantar Krallığı
Öneriyi açmamın sebebine gelelim.

Aşağıdaki konuyu rehber ve makale olarak Windows 11 kategorisine açmıştım ama hem kategorisi değiştirildi hem de rehber ve makale olma durumu kaldırıldı. Halbuki dün açtığım konu hemen hemen aynı şekilde, farklı bir programı ele alıyordu fakat karışılmadı.

Rehber tag'ı pek umurumda değil -kim neden karışmış kategoriye bilmiyorum ama bari o kalsaymış- ama rapor ile makale olmasını arz ettim. Aldığım sonuç aşağıda.

1710965852198.webp

Peki neden? Neden reddedildi? Bazı fikirlerim var ama kesin değil.
Belki makale olma gereksinimlerini karşılamıyordu, belki puan kasar gibi makale sayısı kastığımı düşünüyordu falan. "Canımın keyfi öyle istedi." demeyeceğine göre zor olmasa gerek.

Son düzenleme:
Artı 49 Eksi
Öneriyi açmamın sebebine gelelim.

Aşağıdaki konuyu rehber ve makale olarak Windows 11 kategorisine açmıştım ama hem kategorisi değiştirildi hem de rehber ve makale olma durumu kaldırıldı. Halbuki dün açtığım konu hemen hemen aynı şekilde, farklı bir programı ele alıyordu fakat karışılmadı.

Rehber tag'ı umurumda değil, makale olmasını arz ettim. Aldığım sonuç aşağıda.

Eki Görüntüle 27797

Peki neden? Neden reddedildi? Bazı fikirlerim var ama kesin değil.
Belki makale olma gereksinimlerini karşılamıyordu, belki puan kasar gibi makale sayısı kastığımı düşünüyordu falan. "Canımın keyfi öyle istedi." demeyeceğine göre zor olmasa gerek.
Bir keresinde ben de bir konuyu Makale konusuna çevirmeleri için raporlamıştım ama açıklama olarak gerek olmadığı falan yazıyordu bildirimin altında. Galiba raporu onaylayıp reddeden moderatöre göre değişiyor.

Hocam rehber anlaşılır ama bu tarz şeyler makale yerine geçmez diye düşünüyorum. Bu konu için diyeceğimse, evet en azından sebep belirtilmeli. Benim raporlarımda hep açıklama oluyor, moderatöre göre değişiyor sanırım.

Katılıyorum. Gelmeli bu.