Redmi 12 değiştirilmeli mi?

Furkan9600

Uzman
Yer
Düzce
2023'ten beri kullanıyorum artık değiştirsem mi diyorum.

2023'ten beri kullanıyorum artık değiştirsem mi diyorum.

Değiştirme. Bende kullanıyorum bazı konularda memnun değilim telefonda internet açılınca çok bildirim gelince 1-2 dakika kasıyor ve ön kamerası kötü.

O telefonu askerde bir yaşca benden genç bir devrem sayesinde kullandım. Amaç oyun değil günlük kullanımsa işinizi illaki görüyor. Ha cihaza debloat ederek biraz daha şarj ve hızlanmasını sağlayabilirsiniz.

6 yıldır Redmi Note 8 Pro kullanıyorum sorunu yoksa işini görüyorsa kalabilir gibi senin tercihin.

Kronik desem özellikle HyperOS 2.2'den sonra cihaz aşırı ısınıyor+ reset atıyor.

Bunun global Telegram kanalındayım OrangeFox ve TWRP Max MIUI 14 HyperOS 1.0 2.0 istiyor ve 2.2 için OFox TWRP yok dediler.

OrangeFox ve TWRP Max MIUI 14 HyperOS 1.0 2.0 istiyor ve 2.2 için OFox TWRP yok dediler.

Custom ROM ile ilgili bir şey söylemedim. Normal MIUI kullanıyorsanız sistemdeki gereksizleri kaldırmak adına debloat dediğim işlemi yapabilirsiniz. Cihazda reklam çıkıyordu. (Kaldıracağınız şeyleri dikkatlice seçmek gerek)

HyperOS 2.2 var MIUI yok.

Değiştirme kullan.

Eski performansından eser yok ve her güncelleme almaya başladığında buglar daha da çoğalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…