O telefonu askerde bir yaşca benden genç bir devrem sayesinde kullandım. Amaç oyun değil günlük kullanımsa işinizi illaki görüyor. Ha cihaza debloat ederek biraz daha şarj ve hızlanmasını sağlayabilirsiniz.

6 yıldır Redmi Note 8 Pro kullanıyorum sorunu yoksa işini görüyorsa kalabilir gibi senin tercihin.

Kronik desem özellikle HyperOS 2.2'den sonra cihaz aşırı ısınıyor+ reset atıyor.

O telefonu askerde bir yaşca benden genç bir devrem sayesinde kullandım. Amaç oyun değil günlük kullanımsa işinizi illaki görüyor. Ha cihaza debloat ederek biraz daha şarj ve hızlanmasını sağlayabilirsiniz.

Bunun global Telegram kanalındayım OrangeFox ve TWRP Max MIUI 14 HyperOS 1.0 2.0 istiyor ve 2.2 için OFox TWRP yok dediler.

OrangeFox ve TWRP Max MIUI 14 HyperOS 1.0 2.0 istiyor ve 2.2 için OFox TWRP yok dediler.

Custom ROM ile ilgili bir şey söylemedim. Normal MIUI kullanıyorsanız sistemdeki gereksizleri kaldırmak adına debloat dediğim işlemi yapabilirsiniz. Cihazda reklam çıkıyordu. (Kaldıracağınız şeyleri dikkatlice seçmek gerek)

Custom ROM ile ilgili bir şey söylemedim. Normal MIUI kullanıyorsanız sistemdeki gereksizleri kaldırmak adına debloat dediğim işlemi yapabilirsiniz. Cihazda reklam çıkıyordu. (kaldıracağınız şeyleri dikkatlice seçmek gerek)

HyperOS 2.2 var MIUI yok.

Eski performansından eser yok ve her güncelleme almaya başladığında buglar daha da çoğalıyor.