Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Redmi 13C kullanıyorum ayni sorun bende de vardi PHP ile mi hesabi tanittim bir hafta bekledikten sonra MI Unlock tool ile sorunsuz bir sekilde açtım.Mi topluluğu üzerinden sabah başvurduğumda yoğunluk nedeniyle ayın 2'sinde başvurmamı söyledi, şimdi denediğimde 3'ünde başvurmamı söyledi.
1 senedir şu anki mi hesabımı kullanıyorum.
Başka yol yok gibi, tarihi ne kadar ileri atsa da deneyeceğim.Redmi 13C kullanıyorum ayni sorun bende de vardi PHP ile mi hesabi tanittim bir hafta bekledikten sonra MI Unlock tool ile sorunsuz bir sekilde açtım.
Başka yol yok gibi, tarihi ne kadar ileri atsa da deneyeceğim.
Sorun çözüldü mü?
Telefon kapalıyken kabloyu takıyorum, tüm tuşlara basılı tutuyorum ve bilgisayardaki işlem tamamlanıp kapanıyor daha sonra Fastboot kullanarak başka dosya transfer etmek istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum.
Bu işlemi yaptıktan sonra telefon işletim sisteminiz tahrip edilmiştir diye uyarı verdi, hard reset onu çözüyor, her zamanki HyperOS açılıyor.
Telefon açıkken bu işlemi yapmanız gerek. Ses açma ve ses kısma. Güç tuşu yok.
O şekilde yapınca telefon sabit, olduğu gibi duruyor.Sorun çözüldü mü?
Telefon açıkken bu işlemi yapmanız gerek. Ses açma ve ses kısma. Güç tuşu yok.
Xiaomi'nin onayını bekleyeceğim tekrardan.
Son düzenleme:
O şekilde yapınca telefon sabit, olduğu gibi duruyor.
Xiaomi'nin onayını bekleyeceğim tekrardan.
Onay için bir hafta bekletecekler çözüm olarak gösterdiğiniz için teşekkürler.
Rica ederim. Ayın 3'ü diyordu şimdi 4'ü diyor. Umarım en fazla 1 hafta bekletirler.Onay için bir hafta bekletecekler çözüm olarak gösterdiğiniz için teşekkürler.
Mi community beni bayadır bekletiyor. Parayla yetkili hesaplar açabiliyormuş, nereden açarım bilen var mı?
Son düzenleme: