Detaylar
Kim cevapladı?Eğer cihazında HyperOS varsa Bootloader kilidini açman çok zor, ben denedim olmadı.Arkadaşlar Redmi 13 (moon) cihazı için herhangi bir Custom ROM var mı? Mevcutsa bağlantıyı bırakabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Bootloader kilidini açmadan bir şey kuramazsın.
Hemşehri çıkmışız bu arada Kastamonu'nun neresindensin.
Eğer cihazında HyperOS varsa Bootloader kilidini açman çok zor, ben denedim olmadı.
Yardımcı olabilirim istiyorsan ayrı konu açarsan sana bypass öğretirim.
Cihazım Türkiye IMEI'li Redmi 12C (yerli montaj).
Güvendiğim bir telefoncuya gösterdim yerli montaj olması sebebiyle IMEI'sinin gidebileceğini söyledi, eğer sıkıntı olmayacağını düşünürsen konu açabilirim.
Güvendiğim bir telefoncuya gösterdim yerli montaj olması sebebiyle IMEI'sinin gidebileceğini söyledi, eğer sıkıntı olmayacağını düşünürsen konu açabilirim.
Yardımcı olabilirim istiyorsan ayrı konu açarsan sana bypass öğretirim.
Cihazım Türkiye IMEI'li Redmi 12C (yerli montaj).
Bilemiyorum. O senin alacağın bir risk ve tamamen senin sorumluluğunda.
Kısaca özetleyebilir misin nasıl olduğunu? Bende araştırayım eğer beni sıkıntıya sokacak bir şey yoksa konu açayım.Bilemiyorum. O senin alacağın bir risk ve tamamen senin sorumluluğunda.
Kısaca özetleyebilir misin nasıl olduğunu? Bende araştırayım eğer beni sıkıntıya sokacak bir şey yoksa konu açayım.
Bilgisayarından açık kaynaklı bir bypass scripti çalıştıracağız ve telefonu bağlayacağız mi community vs. ile uğraşmadan direk MIUI gibi geliştirici seçeneklerinden Bootloader kilidini açıp 1 hafta bekleyip kilitsiz bir sekilde kullanmaya başlayacağız.
Yeni konular
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-