Detaylar
Kim cevapladı?Bilgisayarından açık kaynaklı bir bypass scripti çalıştıracağız ve telefonu bağlayacağız mi community vs. ile uğraşmadan direk MIUI gibi geliştirici seçeneklerinden Bootloader kilidini açıp 1 hafta bekleyip kilitsiz bir sekilde kullanmaya başlayacağız.
PHP yönetimi HyperOS 2 de çalışmaz bilginiz olsun.
Hocam aslında kolay. Bilgisayar veya telefonumuzdaki saatler/çin saati daha geç geliyor. Buradaki bağlantıdan deneyebilirsiniz. Bende bunu bir arkadaşımdan öğrendim, kendisi bootloader kildini böylelikle açtı. Ben denedim ancak tutturamadım, Hesabımı arkadaşıma verdim ve kendisi galiba mucizeli parmağını kullanarak izni almayı başardıEğer cihazında HyperOS varsa Bootloader kilidini açman çok zor, ben denedim olmadı.
Bootloader kilidini açmadan bir şey kuramazsın.
Hemşehri çıkmışız bu arada Kastamonu'nun neresindensin.
Evet hocam, çalışsa bile Ayarlar uygulaması patchli sürüme düşürelemiyor. Downgrade detected hatası veriyorPHP yönetimi HyperOS 2 de çalışmaz bilginiz olsun.
Şehit Şerife Bacı Ortaokulunda okudunuz mu hocam?Hocam aslında kolay. Bilgisayar veya telefonumuzdaki saatler/çin saati daha geç geliyor. Buradaki bağlantıdan deneyebilirsiniz. bende bunu bir arkadaşımdan öğrendim, kendisi Bootloader kildini böylelikle açtı. Ben denedim ancak tutturamadım, hesabımı arkadaşıma verdim ve kendisi galiba mucizeli parmağını kullanarak izni almayı başardıayrıyeten hocam kastamonun merkez ilçesindeyim
Evet hocam, çalışsa bile ayarlar uygulaması patchli sürüme düşürelemiyor. Downgrade detected hatası veriyor.
Ben de onu bilerek çok denedim ama sihirli parmaklarım yok galiba
Yeni konular
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532