Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Bazı ülkelerde HyperOS 2.0'ı almış. Acaba Fastboot ROM'u var mıdır?
Zaten aralık da alt modellere dağıtım başlayacaktı. Bence Redmi 13C de listede olduğundan en geç 2025 başlarında gelir bu yüzden beklemek daha mantıklı.
çok sabırsızım :/Zaten aralık da alt modellere dağıtım başlayacaktı Redmi 13C de listede bence en geç 2 haftaya gelir bu yüzden beklemek daha mantıklı.
erdym
Üstün
Cihaz kilidi açık mı bu arada? Eğer açık değilse bazen zaten açmak için bekleme süresi istiyor. Ama cihaz yeniyse bence yapmayın garanti de sorun yaşarsınız. Gerçi garantiyi halletmek kolay ama boşa uğraş ve cihaz geri düzelemeyecek duruma gelirse de garanti sorunu devam eder.
Cihaz kilidi açık mı bu arada? Eğer açık değilse bazen zaten açmak için bekleme süresi istiyor. Ama cihaz yeniyse bence yapmayın garanti de sorun yaşarsınız. Gerçi garantiyi halletmek kolay ama boşa uğraş ve cihaz geri düzelemeyecek duruma gelirse de garanti sorunu devam eder.
Cihazın kildi açık ve rootlu ayrıca hardbrick olmuştu 23 Ekim'de
Fastboot bulamadım ama recovery ROM buldum.
Belki ayarlardan da kurulabilir izin verirse.
TWRP'ye bir şans daha verilebilir. Fastboot flash boot_a twrp.img sonra Fastboot flash boot_b twrp.img yazın. Ardından stock ROM'u flash edin.
Belki ayarlardan da kurulabilir izin verirse.
TWRP'ye bir şans daha verilebilir. Fastboot flash boot_a twrp.img sonra Fastboot flash boot_b twrp.img yazın. Ardından stock ROM'u flash edin.