Hu tao

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Teyvat
Arkadaşlar elime Redmi 8A geçti. Custom ROM kurcalama, Bootloader kapalı nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum ve ROM öneriniz nedir? Başka telefonu brick etmiştim (düzelttim). Sorun olmaması için ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Bootloader'i alacağım ama geliştirici seçeneklerindeki m kilit açma yerinde mobil veri ile oluyormuş bende kendi simimi taktım bu telefona ama ondan internet yok nasıl olacak ekranda Wi-Fi kapatın mobil veriye geçin diyor

Bu TWRP telefonu brick edebiliyor, zamanında kullandım. Maalesef pek de iyi değil.

@Hu tao, Bu telefona LineageOS, CRDroid gibi ROM'lar kurmaya çalışırsanız yavaş çalışacaktır. RevengeOS deneyebilirsiniz, aşırı güzel ve hızlı bir ROM'dur kendisi. Telefon şuan bozuk ancak 3-4 yıl boyunca kullandım, bu ROM ile birçok program aşırı rahat şekilde çalışabiliyor. Ayrıca batarya uzun süreler gidebiliyor.
https://techolay.net/sosyal/konu/dosya-redmi-8-8a-dual-revengeos-4-1-android-11-rom.24390/

@Hu tao, bazı telefonlarda mobil verisiz kilit açma işlemi yapılsa da bu telefonda maalesef mümkün değil. İnternet paketi olan bir hat bulup da açmanız gerekecek.

Bu TWRP telefonu brick edebiliyor, zamanında kullandım. Maalesef pek de iyi değil.

@Hu tao, bu telefona LineageOS, crDroid gibi ROM'lar kurmaya çalışırsanız yavaş çalışacaktır. Revengeos deneyebilirsiniz, aşırı güzel ve hızlı bir ROM'dur kendisi. Telefon şu an bozuk ancak 3-4 yıl boyunca kullandım, bu ROM ile birçok program aşırı rahat şekilde çalışabiliyor. Ayrıca batarya uzun süreler gidebiliyor.
Custom ROM: Dosya: Redmi 8/8A/Dual RevengeOS 4.1-Android 11 ROM

@Hu tao, bazı telefonlarda mobil verisiz kilit açma işlemi yapılsa da bu telefonda maalesef mümkün değil. İnternet paketi olan bir hat bulup da açmanız gerekecek.

Şu hat sorunu yüzünden Bootloader'i açamiyorum yeni taşındığım için bu ay internetimde olmayacak hattımı geçici taksam sonra geri sökersemde olmuyor EDL ile ROM falan atılmıyor mü hocam telfon umurumda değil pek brick olursa olsun sürekli kasmaktansa Custom ROM atıp kenarda dursun 🙂🙂(5 kere su tema etti 7 kere kurtardım kameraları gidik pek bir şey kaybetmem)

Şu hat sorunu yüzünden Bootloader'i açamiyorum yeni taşındığım için bu ay internetimde olmayacak hattımı geçici taksam sonra geri sökersemde olmuyor EDL ile ROM falan atılmıyor mü hocam telfon umurumda değil pek brick olursa olsun sürekli kasmaktansa Custom ROM atıp kenarda dursun 🙂🙂(5 kere su tema etti 7 kere kurtardım kameraları gidik pek bir şey kaybetmem)

Dediğiniz ROM'u beğendim rehberini de yapmışsınız zaten.