Merhaba, birkaç driver kurdum ancak aygıt yöneticisi bozuk driver diyor. ADB driverları da yüklü ancak okumuyor kilidi açma programı.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bunu denedim ancak FastBootD modunda da FastBoot modunda da çalışmadı.Buna bakın derim.All MTK USB Drivers (all versions) – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Yani cihazı görüyor ancak okumuyor, soru işareti oluyor ve sürücüsü yok diyor.
Sorunu şu şekilde çözdüm:
Buradan sağ üstteki ayarlar simgesine tıklayın. "Sürücüyü yüklemek için düğmeye tıklayın" yazan yerin solundaki düğmeye tıklayın. Cihazın kablosunu çıkartıp takın ve inecektir.
- Makaleler
- 9
All MTK USB Drivers (all versions) – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Bunu denedim ancak FastBootD modunda da FastBoot modunda da çalışmadı.Buna bakın derim.All MTK USB Drivers (all versions) – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Sorunu şu şekilde çözdüm:
Buradan sağ üstteki ayarlar simgesine tıklayın. "Sürücüyü yüklemek için düğmeye tıklayın" yazan yerin solundaki düğmeye tıklayın. Cihazın kablosunu çıkartıp takın ve inecektir.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 9
Bunu denedim ancak fastbootd modunda da Fastboot modunda da çalışmadı.
Aygıt yöneticisinde sağ Click sürücüleri güncelleştirden ekle.
Sorunu çözdüm hocam ancak öyle de olmuyordu. Çözümü üste bıraktım, teşekkür ederim yardımlarınız içinAygıt yöneticisinde sağ click sürücüleri güncelleştirden ekle.
- Makaleler
- 9
Sorunu çözdüm hocam ancak öyle de olmuyordu. Çözümü üste bıraktım, teşekkür ederim yardımlarınız için![]()
Bana sürekli oluyor Windows bazen sürücüyü bulamıyor. Elle yolunu ekleyince düzeliyor.
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-