@SnowRain, tabii hocam siz başlayabilirsiniz, MTK olduğundan illa bir yerde sorun çıkabilir. O yüzden dikkatli şekilde yapın, rehberi yapan kişi tecrübeli olduğundan doğru bilgileri vermiştir büyük ihtimal. Ben aktif olamazsam @Heribert Yavuz ve @kullanıcı311 hocalarım yardımcı olacaktır.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Seç beğen.
SnowRain
Yetkin
@kullanıcı311, hocam siz hangisini önerirsiniz. PixelOs veya LineageOs olabilir benim için.
Şimdi TWRP'yi yükleyeceğim Magisk yüklemeden öncemi yedek almam lazım ve hangi twrpyi yüklemeliyim https://t.me/PocoM4ProGlobalUpdates buradaki romlardan kullanacğım.
Şimdi TWRP'yi yükleyeceğim Magisk yüklemeden öncemi yedek almam lazım ve hangi twrpyi yüklemeliyim https://t.me/PocoM4ProGlobalUpdates buradaki romlardan kullanacğım.
Son düzenleme:
@SnowRain, hocam size TWRP attım zaten, Android 13 üstü zaten özelleştirmeler iyi olduğundan official ROM'lara bakmak daha iyi bence. IMEI yedeğini Magisk kurduktan sonra da önce de alabilirsiniz, büyük ihtimal yanlışlıkla wipe yaptınız siz. Tekrardan atıyorum TWRP'yi.
Önerdiğim ROM da aşağıda. Cihaz sahiplerinin önerdiği ROM'ları buradan öğrenebilirsiniz.
Önerdiğim ROM da aşağıda. Cihaz sahiplerinin önerdiği ROM'ları buradan öğrenebilirsiniz.
SnowRain
Yetkin
Hocam şimdi yapmaya karar verdim de Android 14 destekleyen TWRP olmaz mı bana Android 14 lazım şu an cihazda Android 13 yüklü diye alacağım yedek sadece Android 13 tabanlı romlarda mı çalışır?
Yani daha doğrusu bana passkey desteği lazım protonpassı şifre yönetici olarak seçtiğimde şu an passkeyler Google passworda kaydoluyor değiştiremiyorum.
Yani daha doğrusu bana passkey desteği lazım protonpassı şifre yönetici olarak seçtiğimde şu an passkeyler Google passworda kaydoluyor değiştiremiyorum.
Hemen bulalım hocam, isterseniz yedek alıp Android 14 için de deneyebilirsiniz tabii, belki şansınıza işe yarar.Hocam şimdi yapmaya karar verdim de Android 14 destekleyen TWRP olmaz mı bana Android 14 lazım şu an cihazda Android 13 yüklü diye alacağım yedek sadece Android 13 tabanlı romlarda mı çalışır?
Android 14 TWRP yok a12/13 var sadece.
@SnowRain, Android 14 ROM var ancak özellikle Android 14 olarak geçen bir TWRP yok. Android 13 veya 12 sürümündeyken TWRP indirip Android 14 kurmayı deneyebilirsiniz. Custom ROM kurma rehberini, Android 14 CRDroid bağlantısını ve tüm custom ROM'ların bağlantısını aşağıya bıraktım 
Cihaza Android 14 gelmemiş zaten. 14-15-16 Custom ROM'lar da uyumludur 12/13 TWRP'ler ile.
SnowRain
Yetkin
Hocam aslında IMEI şöyle gitti elimde Redmi Note 12s vardı baktım tüm özellikleri aynı gittim onun Android 14 ROM'unu kendi telefonuma flashladım
neyse şimdi @Jack İşte hocamın rehberine uyarak TWRP kuracağım o zaman.
Hocam recoveryi yüklemeye çalıştıgımda hata alıyorum.
Hocam burada takıldım kaldım olmuyor.
Hocam recoveryi yüklemeye çalıştıgımda hata alıyorum.
Kod:
C:\platform-tools>fastboot flash recovery recovery.img
Warning: skip copying recovery image avb footer (recovery partition size: 0, recovery image size: 67108864).
Sending 'recovery' (65536 KB) OKAY [ 1.731s]
Writing 'recovery' FAILED (remote: 'This partition doesn't exist')
fastboot: error: Command failed.
C:\platform-tools>
@SnowRain, Android 14 ROM var ancak özellikle Android 14 olarak geçen bir TWRP yok. Android 13 veya 12 sürümündeyken TWRP indirip Android 14 kurmayı deneyebilirsiniz. Custom ROM kurma rehberini, Android 14 crDroid bağlantısını ve tüm Custom ROM'ların bağlantısını aşağıya bıraktım
Hocam burada takıldım kaldım olmuyor.
Kod:
Microsoft Windows [Version 10.0.26200.5751]
C:\platform-tools>fastboot devices
HM5DC6ZPYXOBPFZL fastboot
C:\platform-tools>fastboot flash recovery recovery.img
Warning: skip copying recovery image avb footer (recovery partition size: 0, recovery image size: 67108864).
Sending 'recovery' (65536 KB) OKAY [ 1.682s]
Writing 'recovery' FAILED (remote: 'This partition doesn't exist')
fastboot: error: Command failed
C:\platform-tools>fsatboot boot recovery.img
'fsatboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
C:\platform-tools>fastboot boot recovery.img
Sending 'boot.img' (65536 KB) OKAY [ 1.628s]
Booting FAILED (Status read failed (Too many links))
fastboot: error: Command failed
C:\platform-tools>
Son düzenleme:
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-