DeadlyMania7 66 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.096 Çözümler 35 Beğeniler 6.409 Yer Cehennemin dibi 2 Kasım 2024 #1 Cihaz xiaomi redmi note 11 S Telefonun kapatma tuşuna kapatmak için basılı tutuyorum, Gemini açılıyor. Önceden olmuyordu diye Google Asistan'a geçirdim, onda da basılı tutunca asisten açılıyor. Bunu nasıl komple iptal edebilirim? En sinir olduğum şey çünkü. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2024
Telefonun kapatma tuşuna kapatmak için basılı tutuyorum, Gemini açılıyor. Önceden olmuyordu diye Google Asistan'a geçirdim, onda da basılı tutunca asisten açılıyor. Bunu nasıl komple iptal edebilirim? En sinir olduğum şey çünkü.
Çözüm O O Oltran 2 Kasım 2024 Bu arada buldum. Google Asistan'ı Güç Düğmesi ile uyandır seçeneği açıksa kapat. @DeadlyMania7 Olmazsa erişilebilirlik ayarlarına bak.
Bu arada buldum. Google Asistan'ı Güç Düğmesi ile uyandır seçeneği açıksa kapat. @DeadlyMania7 Olmazsa erişilebilirlik ayarlarına bak.
KS KS DeadlyMania7 66 Bilgin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.096 Çözümler 35 Beğeniler 6.409 Yer Cehennemin dibi 2 Kasım 2024 #11 1589 dedi: Basılı tutmaya devam edip öyle deneyin belki düzelir. Denediniz mi? Aynısı Mate 20 Pro'da oluyordu ve bu şekilde kapatıyordum. Genişletmek için tıkla... Olmadı o zaman direkt mikrofona geçiyor. Arkadaşların erişilebilirlik ayarları tavsiyesi üzerine oraya baktım hakikatende oradaymış. Artı 0 Eksi
1589 dedi: Basılı tutmaya devam edip öyle deneyin belki düzelir. Denediniz mi? Aynısı Mate 20 Pro'da oluyordu ve bu şekilde kapatıyordum. Genişletmek için tıkla... Olmadı o zaman direkt mikrofona geçiyor. Arkadaşların erişilebilirlik ayarları tavsiyesi üzerine oraya baktım hakikatende oradaymış.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.596 2 Kasım 2024 #12 DeadlyMania7 dedi: Olmadı o zaman direkt mikrofona geçiyor. Arkadaşların erişilebilirlik ayarları tavsiyesi üzerine oraya baktım hakikatende oradaymış. Genişletmek için tıkla... Ben de o tavsiye yanlıştır diye sildiydim Artı 0 Eksi
DeadlyMania7 dedi: Olmadı o zaman direkt mikrofona geçiyor. Arkadaşların erişilebilirlik ayarları tavsiyesi üzerine oraya baktım hakikatende oradaymış. Genişletmek için tıkla... Ben de o tavsiye yanlıştır diye sildiydim
kullanıcı311 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.528 Çözümler 13 Beğeniler 1.925 3 Kasım 2024 #13 Daha uzun basmanız gerek. Olmaz ise ses açma ile güç tuşunu deneyin. Artı 0 Eksi