Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirr4211

Uzman
Telefonuma crDroid Android 15 kurmak istiyorum fakat kuramadım. TWRP'den ROM dosyasını direkt flashladım fakat bootloop oldu kernel falan var mış galiba. Şu an stock roma döndüm. Birkaç rehber buldum fakat hiçbir şey anlamadım, yardım edebilecek varsa sevinirim.
Bir de bir tane video buldum fakat linkleri gitmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam teşekkürler Firmware kısmından mevcut HyperOS sürümümüzü seçiyoruz yoksa sonuncuyu mu?

Hocam baktım belirtilen sürümü indirmem gerekiyormuş fakat baktığımda 1.0.10.0 diyor yani Android 14 benim kuracağım crDroid ROM'u güncel olan Android 15 bir sorun oluşmasın?

Tamamdır hocam çözdüm ben teşekkür ederim size de.

Son düzenleme:
@emirr4211, kusura bakmayın hocam görmedim mesajlarınızı. Nasıl çözdünüz? Yararlandığınız bir rehber ya da video varsa atabilir misiniz? Hem moderasyon ekibi çözüm işaretler.

Hocam ROM'u daha kurmadım tam olarak siteye baktım sizin attığınız siteye orada talimatlar yazıyordu aynı şekilde yapacağım musait olduğum bir gün ancak talimatları anladım sitede crDroid 11 kurulumu yazıyor bir an o yazıyı görmedim kafam karıştı. Şu an Firmware vs. indirdim hazırda kurulmayı bekliyor.

Hocam ROM'u daha kurmadım tam olarak siteye baktım sizin attığınız siteye orada talimatlar yazıyordu aynı şekilde yapacağım musait olduğum bir gün ancak talimatları anladım sitede crDroid 11 kurulumu yazıyor bir an o yazıyı görmedim kafam karıştı. Şu an Firmware vs. indirdim hazırda kurulmayı bekliyor.

Kurdum arkadaşlar güncellemeyi unutmuşum konuyu.

Son düzenleme: