Batarya, kamera, güncelleme desteği, sosyal medya entegrasyonu, arayüzü gibi konular da var. 13.000₺ bandındaki en iyi iki cihazdan birisi.Yazılım harici artısı yok. Yazılım takıntım olmasa A54 5G almazdım.
Redmileri M.M. vb. mağazalarda incelediğimde (özellikle 10, 12 ve 13 serisini) aşırı sıcaklardı. Ayrıca Şayomilerin saçma reklamlı ayarlar menusu gibi saçmalıkları var. Bilgi güvenliği de yok yani.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15.000
dewberry
Üstün
Honor 90 vb. cihazlar var dahaBatarya, kamera, güncelleme desteği, sosyal medya entegrasyonu, arayüzü gibi konular da var. 13.000₺ bandındaki en iyi iki cihazdan birisi.
Arayüzü zaten adam akıllı değil bence. OneUI ve ya IOS UI'den geçiş yapan biri için oldukça kalitesiz gelecektir, ayrıca reklamlı stock uygulamalar içeren cihazlar topluluğu.
Honor 90'ın fiyatına bi bakar mısınız?
dewberry
Üstün
Bütçeyi 1K geçerek alınabiliyor.
Orada 13.000₺ bandındaki cihazlar arasından diye belirtmişim. 15.000₺ bütçede kullanıma bağlı olarak A54, Honor 90, Poco F4 veya bütçe biraz zorlanırsa S21 FE, Poco X6 Pro gibi cihazlara bakılabilir.
Evet bende bunu diyorum. O fiyatın en iyi paneline sahip
dewberry
Üstün
13K bandında alınabilir ancak 15-16K bandından bahsediyoruz. Honor 90, Poco ve A54'den daha perfromanslı.13.000₺ bandındaki cihazlar arasından diye belirtmişim orada. 15.000₺ bütçede kullanıma bağlı olarak A54, Honor 90, Poco F4 veya bütçe biraz zorlanırsa S21 FE, Poco X6 Pro gibi cihazlara bakılabilir.
A34'den mi bahsediyorsunuz? Ben A34'den bahsediyorum.Arayüzü zaten adam akıllı değil bence. OneUI ve ya IOS UI'den geçiş yapan biri için oldukça kalitesiz gelecektir, ayrıca reklamlı stock uygulamalar içeren cihazlar topluluğu.
dewberry
Üstün
Evet alınmaz diye A34'den bahsediyorum. Ancak UI konusunda Redmi'den.A34'den mi bahsediyorsunuz? Ben A34'den bahsediyorum.
13.000₺ bandında alınabilir bir cihaz anlamında dedim. Arkadaşa üstte kullanım amacını sordum ona göre öneri yapacaktım zaten. 15.000 bandında daha iyi cihazlar var tabii.13K bandında alınabilir ancak 15-16K bandından bahsediyoruz. Honor 90, Poco ve A54'den daha perfromanslı.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-