Yazılım harici artısı yok. Yazılım takıntım olmasa A54 5G almazdım.
Redmileri M.M. vb. mağazalarda incelediğimde (özellikle 10, 12 ve 13 serisini) aşırı sıcaklardı. Ayrıca Şayomilerin saçma reklamlı ayarlar menusu gibi saçmalıkları var. Bilgi güvenliği de yok yani.
Arayüzü zaten adam akıllı değil bence. OneUI ve ya IOS UI'den geçiş yapan biri için oldukça kalitesiz gelecektir, ayrıca reklamlı stock uygulamalar içeren cihazlar topluluğu.
Orada 13.000₺ bandındaki cihazlar arasından diye belirtmişim. 15.000₺ bütçede kullanıma bağlı olarak A54, Honor 90, Poco F4 veya bütçe biraz zorlanırsa S21 FE, Poco X6 Pro gibi cihazlara bakılabilir.
13.000₺ bandındaki cihazlar arasından diye belirtmişim orada. 15.000₺ bütçede kullanıma bağlı olarak A54, Honor 90, Poco F4 veya bütçe biraz zorlanırsa S21 FE, Poco X6 Pro gibi cihazlara bakılabilir.
Arayüzü zaten adam akıllı değil bence. OneUI ve ya IOS UI'den geçiş yapan biri için oldukça kalitesiz gelecektir, ayrıca reklamlı stock uygulamalar içeren cihazlar topluluğu.
13.000₺ bandında alınabilir bir cihaz anlamında dedim. Arkadaşa üstte kullanım amacını sordum ona göre öneri yapacaktım zaten. 15.000 bandında daha iyi cihazlar var tabii.