niko_000

Uzman
Merhaba,

Cihazım Redmi Note 12 Pro Plus. Bana pil çok gitmesi lazım. Pil performansı. Şu an EU ROM kullanıyorum. Sizce hangi ROM iyidir pil konusunda? Global, EU, Hindistan, Endonezya?

Merhaba, benim bildiğim pil tüketimini azaltmak için stock romlari değiştirmek fayda etmez ki. Bataryanın ömrü kısaldıysa Deji bataryalardan almayı deniyebilirsiniz, kalitelidir. Custom rom kurmak belki tüketimi bir miktar azaltabilir ama çok farkedeceğini sanmam. Şimdilik siyah temalar, parlaklık azaltma, pil tasarufu modunda kullanmak işe yarayabilir ama dediğim gibi stock romlar arasında geçiş yapmak çok bir fayda sağlamayacaktır.

Merhaba, benim bildiğim pil tüketimini azaltmak için stock romlari değiştirmek fayda etmez ki. Bataryanın ömrü kısaldıysa Deji bataryalardan almayı deneyebilirsiniz, kalitelidir. Custom ROM kurmak belki tüketimi bir miktar azaltabilir ama çok fark edeceğini sanmam. Şimdilik siyah temalar, parlaklık azaltma, pil tasarrufu modunda kullanmak işe yarayabilir ama dediğim gibi stock romlar arasında geçiş yapmak çok bir fayda sağlamayacaktır.

Global roma kectim. Cihazda kasma ve pil sorunu yasamiyorum artik. Təşəkkürlər ilgilendigin icin.