Epoca

Uzman
Bilgisayarımın TTL değerini CMD üzerinden 65'e çektim. 127.0.0.1'e ping attığımda ise 65 değerini alıyorum. Yaklaşık 1,5 saat 480P'den YouTube izledim, kotadan düşmedi sandım ama meğersem düşüyormuş. PC TTL'si ile oynamak işe yaramadı, şimdi bir de USB ile bağlayarak gene aynı işlemi deneyeceğim belki bu sefer işe yarar. Bu yol da işe yaramaz ise nasıl bir yol izleyebilirim? Telefon Redmi Note 12 Pro ve rootsuz.

@2565

Son düzenleyen: Moderatör:
PC için TTL'yi 129 yap bir de kriptosuz DNS ile dene eğer kriptolu DNS açıksa.
Eğer olmazsa telefonan proxy açıp lokal ağdan pc için o proxy ile internete çıkmayı deneyin. TTL 65 ya da 129 olsun.

Hotspotu açmadan sadece USB ile paylaş seçeneğini kullanarak YT denedim PC'de TTL 65 olacak şekilde gene hala bir kotada düşüş göremiyorum ama tekrar bir kontrol edeceğim biraz zaman geçince, bu sefer de 129 yaparak aynı işlemleri yapayım diyorum gene çözüm olmaz ise sizin bu DNS ve Proxy önerilenizi deneyeceğim. Teşekkürler.

Hotspotu açmadan sadece USB ile paylaş seçeneğini kullanarak YT denedim PC'de TTL 65 olacak şekilde gene hala bir kotada düşüş göremiyorum ama tekrar bir kontrol edeceğim biraz zaman geçince, bu sefer de 129 yaparak aynı işlemleri yapayım diyorum gene çözüm olmaz ise sizin bu DNS ve Proxy önerilenizi deneyeceğim. Teşekkürler.
Hocam 129 yüksek htimal işe yaramaz ama denemekten zarar gelmez diye dedim haberiniz ola.
Proxy içinde every proxy diye bir program var onu denersiniz.

Hocam 129 yüksek htimal işe yaramaz ama denemekten zarar gelmez diye dedim haberiniz ola.
Proxy içinde every proxy diye bir program var onu denersiniz.
Tamamdır hocam, peki Tablette bu işlemi yapmak için illa root mu atmak gerekir, çünkü tablet yeni. Root atarak garantisini vs. riske atmak hiç istemiyorum.

Tamamdır hocam, peki Tablette bu işlemi yapmak için illa root mu atmak gerekir, çünkü tablet yeni. Root atarak garantisini vs. riske atmak hiç istemiyorum.
Hocam TTL değiştirme işe yararsa o zaman düşünürüz bunu. Ve diğer konuda dediğim gibi androidde TTL değiştirmek için root lazım.

Sanıyorum sadece USB kullanmak işe yaradı, çünkü 1 saatlik 720p sonrası 28.85 olan kota 28.83 e düştü şu an. Tablet kısmına gelirsek o defteri kapatıyorum o zaman çünkü root atamayacağım. Tekrardan ilgin ve yardımın için teşekkür ederim.

Sanıyorum sadece USB kullanmak işe yaradı, çünkü 1 saatlik 720p sonrası 28.85 olan kota 28.83'e düştü şu an. Tablet kısmına gelirsek o defteri kapatıyorum o zaman çünkü root atamayacağım. Tekrardan ilgin ve yardımın için teşekkür ederim.

USB ile kullanırken TTL'yi 65 yaptınız değil mi?
Bir de o 0.02'lik kısım DNS isteklerinden kaynaklıdır belki.

USB ile kullanırken TTL'yi 65 yaptınız değil mi?
Bir de o 0.02'lik kısım DNS isteklerinden kaynaklıdır belki.
ping.webp

Evet hocam, 65. hotspot kapalı direkt USB-C/USB-C kablom ile USB paylaşımı açtım telefondan. 20 MB'lık fark olduğunu düşünürsek muhtemelen telefonuma aldığım bildirimler, mesajlar ve sizin de bahsettiğiniz DNS isteklerinden kaynaklı oluşmuşlardır diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 80201
Evet hocam, 65. hotspot kapalı direkt USB-C/USB-C kablom ile USB paylaşımı açtım telefondan. 20 MB'lık fark olduğunu düşünürsek muhtemelen telefonuma aldığım bildirimler, mesajlar ve sizin de bahsettiğiniz DNS isteklerinden kaynaklı oluşmuşlardır diye düşünüyorum.
Hoca bir de telefonun IP adresine ping atae mısınız?
Bilgisayarda ağ geçidi olan gözüken IP adresi telefonun hotspot arayüzünün ip adresi yani.