EU ROM kullanıyorum. Akıllı saatim var bağlanmıyor. Ekranda görünmüyor. Samsung telefonda denedim oldu. Endenozya MIUI ROM kursam veya crDroid kursam olur mu? Global MIUI kullanmak istemiyorum. Telefonum Redmi Note 8

EU ROM kullanıyorum. Akıllı saatim var bağlanmıyor. Ekranda görünmüyor. Samsung telefonda denedim oldu. Endenozya MIUI ROM kursam veya crDroid kursam olur mu? Global MIUI kullanmak istemiyorum. Telefonum Redmi Note 8
Akıllı saatinizi Redmi Note 8 EU ROM üzerinde bağlamada sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Bluetooth Ayarlarını Kontrol Edin:
- Ayarlar > Bağlantılar > Bluetooth bölümüne gidin.
- Bluetooth'un açık olduğundan emin olun ve akıllı saatinizi görünür yapın.

2. Uygulamayı Güncelleyin:
- Mi Fit veya benzeri uygulamanın en son sürümde olduğundan emin olun. Play Store'dan güncellemeleri kontrol edin.

3. Saat ve Telefonu Yeniden Başlatın:
- Hem akıllı saatinizi hem de telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin.

4. Cihaz Eşleştirmeyi Tekrar Yapın:
- Bluetooth ayarlarından akıllı saatinizi unutun (unpair), ardından tekrar eşleştirin.

5. MIUI Ayarlarını Kontrol Edin:
- Ayarlar > Güvenlik > İzinler bölümüne gidin. Mi Fit uygulamasının gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun.

6. Ağ ve Bluetooth'la İlgili Sorun Giderme:
- Ayarlar > Bağlantılar > Daha Fazla > Yeniden Başlat veya Ağ Ayarlarını Sıfırla seçeneğini kullanarak ağ ayarlarını sıfırlayın.

7. Kapalı Uygulamalar:
- Arka planda başka bir Mi uygulamanın açık olmadığından emin olun. Gerekirse tüm uygulamaları kapatın.

8. Farklı ROM Denemeleri:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, Endonezya MIUI veya crDroid gibi farklı ROM'ları denemek bir seçenek olabilir. Ancak, bu tür bir işlem cihazınızın garanti kapsamını etkileyebilir ve dikkatle yapılmalıdır.

9. Yedekleme:
- ROM değiştirme işlemine geçmeden önce cihazınızdaki verilerin yedeğini almanızı öneririm.

Bu adımlarla sorununuzu çözmeye çalışabilirsiniz. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, daha fazla teknik detay veya yardım için daha fazla bilgi sağlayabilirsiniz.