Redmi Note 8 EU ROM'da Mi Fitness akıllı saat bağlantı sorunu

EU ROM kullanıyorum. Akıllı saatim var bağlanmıyor. Ekranda görünmüyor. Samsung telefonda denedim oldu. Endenozya MIUI ROM kursam veya crDroid kursam olur mu? Global MIUI kullanmak istemiyorum. Telefonum Redmi Note 8

EU ROM kullanıyorum. Akıllı saatim var bağlanmıyor. Ekranda görünmüyor. Samsung telefonda denedim oldu. Endenozya MIUI ROM kursam veya crDroid kursam olur mu? Global MIUI kullanmak istemiyorum. Telefonum Redmi Note 8
Akıllı saatinizi Redmi Note 8 EU ROM üzerinde bağlamada sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Bluetooth Ayarlarını Kontrol Edin:
- Ayarlar > Bağlantılar > Bluetooth bölümüne gidin.
- Bluetooth'un açık olduğundan emin olun ve akıllı saatinizi görünür yapın.

2. Uygulamayı Güncelleyin:
- Mi Fit veya benzeri uygulamanın en son sürümde olduğundan emin olun. Play Store'dan güncellemeleri kontrol edin.

3. Saat ve Telefonu Yeniden Başlatın:
- Hem akıllı saatinizi hem de telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin.

4. Cihaz Eşleştirmeyi Tekrar Yapın:
- Bluetooth ayarlarından akıllı saatinizi unutun (unpair), ardından tekrar eşleştirin.

5. MIUI Ayarlarını Kontrol Edin:
- Ayarlar > Güvenlik > İzinler bölümüne gidin. Mi Fit uygulamasının gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun.

6. Ağ ve Bluetooth'la İlgili Sorun Giderme:
- Ayarlar > Bağlantılar > Daha Fazla > Yeniden Başlat veya Ağ Ayarlarını Sıfırla seçeneğini kullanarak ağ ayarlarını sıfırlayın.

7. Kapalı Uygulamalar:
- Arka planda başka bir Mi uygulamanın açık olmadığından emin olun. Gerekirse tüm uygulamaları kapatın.

8. Farklı ROM Denemeleri:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, Endonezya MIUI veya crDroid gibi farklı ROM'ları denemek bir seçenek olabilir. Ancak, bu tür bir işlem cihazınızın garanti kapsamını etkileyebilir ve dikkatle yapılmalıdır.

9. Yedekleme:
- ROM değiştirme işlemine geçmeden önce cihazınızdaki verilerin yedeğini almanızı öneririm.

Bu adımlarla sorununuzu çözmeye çalışabilirsiniz. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, daha fazla teknik detay veya yardım için daha fazla bilgi sağlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…