Hesenoff044

Uzman
Cihaz
Redmi Note 8 (2019)
Selam. Benim telefonum Redmi Note 8 2019 yılda çıkan telefonu kullanıyorum. Neredeyse 6-7 yıllık ikinci el telefonu kullanıyorum.
Şimdi asıl soruya geçelim.

Bu telefon için hangi Custom ROM yükleyeceğim? En güvenilir ve en güncel Android sürümü olan hangi Custom ROM yükleyeceğim. Cevap verirseniz sevinirim.
Ayrıca bu telefon için bir şey söylemeden geçemeyeceğim. Telefon 6-7 yıllık olduğu için zaten garantisi bitmiştir. Garantisi bitmiş cihaza Custom ROM yüklenebilir mi?

Yardımçı olursanız sevinirim. İyi günler ve iyi başarılar.

Kod adı "ginkgo".

Bu telefon için hangi Custom ROM yükleyeceğim? En güvenilir ve en güncel Android sürümü olan hangi Custom ROM yükleyeceğim. Cevap verirseniz sevinirim.
Bu cihaz için birçok kodları paylaşılmış ROM var.
Pixel OS (Android 14) : https://pixelos.net/download/ginkgo

Garantisi bitmiş cihaza Custom ROM yüklenebilir mi?
Evet. Bootloader kilidi açık olması gerek.

Bu abiler işin uzmanı. Hem performansı uçururken hem de özelleştirmenin kralını yapabiliyorsunuz. Kendilerine özgü Game Mode programları var. Ben Note 8 Pro'ya indirdim, telefon cidden rahatladı diyebilirim. Tek dikkat etmeniz gereken şey IMEI yedeği almak, merdiven altı IMEI ise kesinlikle IMEI yedeği alın.

@Hesenoff044, hocam beğenmediyseniz özür dilerim, bence en iyilerinden biri bu. Cidden anlamadıysanız ROM'un sitesi, aşağıdaki "Download Latest" kısmından indirebilirsiniz. Hatta bir inceleme de bırakayım bulabilirsem, kesin Hintli abilerden biri yapmıştır videosunu.

Bu arada küçük bir bilgi vereyim, bu işlerde babanıza bile güvenmeyin. Benim verilerim umrumda değil ancak sizin verileriniz sizin için önemli olduğundan internette araştırınca iyi değerlendirilen ROM'lar dışında ROM'ları tercih etmeyin zor durumda kalmadıysanız.

Son düzenleme:
@Hesenoff044, hocam beğenmediyseniz özür dilerim, bence en iyilerinden biri bu. Cidden anlamadıysanız ROM'un sitesi, aşağıdaki "Download Latest" kısmından indirebilirsiniz. Hatta bir inceleme de bırakayım bulabilirsem, kesin Hint abilerden biri yapmıştır videosunu.

Bu arada küçük bir bilgi vereyim, bu işlerde babanıza bile güvenmeyin. Benim verilerim umurumda değil ancak sizin verileriniz sizin için önemli olduğundan internette araştırınca iyi değerlendirilen ROM'lar dışında ROM'ları tercih etmeyin zor durumda kalmadıysanız.

İkintane ROM arasında kaldım.

@Hesenoff044, hangileri hocam? PixelOS ve CRDroid ise isteğinize göre bakmanız lazım. CRDroid stabiliteye, görünüme ve performansa odaklı yazıldığından çok güncelleme almaz ancak PixelOS aylık güncelleme alıyormuş. Aylık güncelleme alması 0 gün açıklarından yararlanan (Bkz: Sıfır-gün - Vikipedi) virüslerden korunmanızı sağlayabilir. Ancak bu da çok olası bir durum değil açıkçası, uygulama güncellemeleri de genellikle bu zafiyetlerden yararlanan insanlardan sizi korur.