Hesenoff044

Uzman
Cihaz
Redmi note 8 2019
Selam millet. Benim telefonum Redmi Note 8, 2019 yılının cihazımda Play Store uygulamasında "car parking" yazıyorum, "car parking 2" çıkıyor, normal "car parking" çıkmıyor. Google Chrome'da "car parking Play Store" diye aratıyorum, çıkan uygulamaya basıyorum, görüyorum ki "Cihazınız bu sürümle uyumlu değil" hatası veriyor. Bende telefonu ülke ve bölge seçiminde Hindistan yaptım ve Xiaomi'nin kendi APK mağazası olan GetApps adlı uygulamasından yükledim. Sorun teşkil eder mi ve bu sorunu nasıl çözebilirim? Ancak benim cihazım oyun için sistem gereksinimlerini karşılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam millet. Benim telefonum Redmi Note 8, 2019 yılının cihazımda Play Store uygulamasında "car parking" yazıyorum, "car parking 2" çıkıyor, normal "car parking" çıkmıyor. Google Chrome'da "car parking Play Store" diye aratıyorum, çıkan uygulamaya basıyorum, görüyorum ki "cihazınız bu sürümle uyumlu değil" hatası veriyor. Bende telefonu ülke ve bölge seçiminde Hindistan yaptım ve Xiaomi'nin kendi APK mağazası olan getapps adlı uygulamasından yükledim. Sorun teşkil eder mi ve bu sorunu nasıl çözebilirim? Ancak benim cihazım oyun için sistem gereksinimlerini karşılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

Car parking multiplayer diyorsanız sistem yetmiyor. Aynı telefona APK indirip kurdum, 28-45 arası veriyordu herhalde drop yemeyelim diye oyunu koymamışlardır.

Car parking multiplayer diyorsanız sistem yetmiyor. Aynı telefona APK indirip kurdum, 28-45 arası veriyordu herhalde drop yemeyelim diye oyunu koymamışlardır.

Ancak car parking 2 var Play Store da. Normal car parking de CPM 2 kasma olacaktır. Ancak benim telefonumda yani eski telefonumda car parking oyunu Play Store da var. Sistem gereksinimleri ile uyumlu.

APK olarak yüklersem hesabınızı irelilenmeyi kaydet kısmına hesabımı irelilenmeyi kaydetmeyecektir.

Play Store linkini atar mısın?
Doğru oyuna bakıp bakmadığımı kontrol etmem lazım.

Buyurun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-06-03-08-01-15-494_com.android.vending.webp
    Screenshot_2025-06-03-08-01-15-494_com.android.vending.webp
    543,1 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_2025-06-03-08-01-28-030_com.android.vending.webp
    Screenshot_2025-06-03-08-01-28-030_com.android.vending.webp
    738,3 KB · Görüntüleme: 80