1577

Uzman
Makaleler
2
Telefonu satmak için fotoğraflarını çekecektim ve telefonda bir şey yaptıktan sonra kapatma tuşuna bastığımda ekranı çatladı. Neden olduğunu anlayamadım. Açıklayabilecek biri var mı? Fotoğrafın sağ tarafında ki kırık başlangıcı yerinde kapatma/açma tuşu bulunuyor.

IMG_27328675902785.webp

Telefonu satmak için fotoğraflarını çekecektim ve telefonda bir şey yaptıktan sonra kapatma tuşuna bastığımda ekranı çatladı. Neden olduğunu anlayamadım. Açıklayabilecek biri var mı? Fotoğrafın sağ tarafında ki kırık başlangıcı yerinde kapatma/açma tuşu bulunuyor.

Eki Görüntüle 12476

Çok garip.
Bence üretim hatası var ancak bugüne kadar kırılmamasıda garip :(

Hayır, hiç tamir görmedi. Sadece bir keresinde değişim için garantiye gitti o kadar. O da ilk haftasında zaten.

Böyle bir konu buldum. Bataryanın şişmesinden veya bataryanın/başka bir elemanın ısınmasından dolayı olabileceği yazıyor.

Böyle bir konu buldum. Bataryanın şişmesinden veya bataryanın/başka bir elemanın ısınmasından dolayı olabileceği yazıyor.
Hmm... bir telefoncuya açtırıp baktırayım o zaman. Emin olmuş olurum.

Hmm... bir telefoncuya açtırıp baktırayım o zaman. Emin olmuş olurum.
Hocam bence telefoncuya götürüp ekranın kaç para olduğunu sorun. İlanda'da ekran kaç paraysa satacağınız fiyatı ekranın fiyatı ile düşün. Telefonu alan kişi yaptırıp kullansın.