Telefonu satmak için fotoğraflarını çekecektim ve telefonda bir şey yaptıktan sonra kapatma tuşuna bastığımda ekranı çatladı. Neden olduğunu anlayamadım. Açıklayabilecek biri var mı? Fotoğrafın sağ tarafında ki kırık başlangıcı yerinde kapatma/açma tuşu bulunuyor.
Detaylar
Kim cevapladı?dewberry
Üstün
Telefonu satmak için fotoğraflarını çekecektim ve telefonda bir şey yaptıktan sonra kapatma tuşuna bastığımda ekranı çatladı. Neden olduğunu anlayamadım. Açıklayabilecek biri var mı? Fotoğrafın sağ tarafında ki kırık başlangıcı yerinde kapatma/açma tuşu bulunuyor.
Eki Görüntüle 12476
Çok garip.
Bence üretim hatası var ancak bugüne kadar kırılmamasıda garip
Hocam üretim hatası olsa 4 yıl önceden çatlardı zaten. Bence biraz daha farklı bir nedeni var. Binlerce defa açılıp kapandı bu telefon.
dewberry
Üstün
Hocam üretim hatası olsa 4 yıl önceden çatlardı zaten. Bence biraz daha farklı bir nedeni var. Binlerce defa açılıp kapandı bu telefon.
Cihaz hiç tamir gördü mü acaba?
Hayır, hiç tamir görmedi. Sadece bir keresinde değişim için garantiye gitti o kadar. O da ilk haftasında zaten.
dewberry
Üstün
Hayır, hiç tamir görmedi. Sadece bir keresinde değişim için garantiye gitti o kadar. O da ilk haftasında zaten.
Telefon İç Ekranı Kendiliğinden Çatladı
2 yıldır Samsung Galaxy A70 kullanıcısıyım. Telefonun iki yıldır sorunsuz kullaniyordum ta ki bugün telefonu masanın üzerine koymuştum su içmeye gidip geldiğimde telefonun iç ekranında çaprazlamasına kılcal bir çizik gibi çatlak vardı. Yakın zamanda telefonu düşürmedim de sizce neden olmuş...
Böyle bir konu buldum. Bataryanın şişmesinden veya bataryanın/başka bir elemanın ısınmasından dolayı olabileceği yazıyor.
Hmm... bir telefoncuya açtırıp baktırayım o zaman. Emin olmuş olurum.Telefon İç Ekranı Kendiliğinden Çatladı
2 yıldır Samsung Galaxy A70 kullanıcısıyım. Telefonun iki yıldır sorunsuz kullaniyordum ta ki bugün telefonu masanın üzerine koymuştum su içmeye gidip geldiğimde telefonun iç ekranında çaprazlamasına kılcal bir çizik gibi çatlak vardı. Yakın zamanda telefonu düşürmedim de sizce neden olmuş...www.technopat.net
Böyle bir konu buldum. Bataryanın şişmesinden veya bataryanın/başka bir elemanın ısınmasından dolayı olabileceği yazıyor.
Hocam bence telefoncuya götürüp ekranın kaç para olduğunu sorun. İlanda'da ekran kaç paraysa satacağınız fiyatı ekranın fiyatı ile düşün. Telefonu alan kişi yaptırıp kullansın.Hmm... bir telefoncuya açtırıp baktırayım o zaman. Emin olmuş olurum.
ramazandeveli
Yetkin
Muhtemel neden, pil şişti. Kontrol etmek gayet kolay. Sırt üstü masaya koyun altına doğru yandan bakın. Şişkinliği sizde fark edeceksiniz. Geçmiş olsun.
Yeni konular
-
-
Ev ve Yaşam My Rabbit deterjanlarda ikinci ürün 100 TL kampanyası
- Işıklımışıklı
-
Elektronik Xiaomi 20.000 mAh 33W powerbank, Troy karta özel 899 TL
- fenerlimuhendis
-
-
-
-