Ömrü kısa derken ölüyor mu hocam 1-2 yıla?Deji daha fazla kapasitans pil madeni kullanıyor mAh aynı olmak zorunda fakat depolanan fazla. Ömrüde kısa![]()
Detaylar
Kim cevapladı?YUNUS KARTAL
Başarılı
Evet tabii ki. Bende Note 10 Pro var batarya 1 günü anca zar zor kurtarıyor ama hayatta değiştirmem 9 saate düşünce anca değiştiririm.
Tamamdır hocam teşekkür ediyorum. Ben az daha araştırma yapıp bu bataryadan 3-4 tane almaya çalışacağım.Evet tabii ki. Bende Note 10 Pro var batarya 1 günü anca zar zor kurtarıyor ama hayatta değiştirmem 9 saate düşünce anca değiştiririm.
YUNUS KARTAL
Başarılı
Tamamdır hocam teşekkür ediyorum. Ben az daha araştırma yapıp bu bataryadan 3-4 tane almaya çalışacağım.
Sakın alıp bataryayı yatırma.
Bataryayı yatırmak nedir hocam?
erdym
Üstün
Düzenli olarak şarj et bataryalar ölebilir.
Anladım hocam, o zaman bir tane alıyorum.
Hocam S10 en büyük hayalim ama onu ayrı alacağım. Burslulukla ve ailemin desteğiyle ayrı olarak S10+ almayı düşünüyorum. Cidden çok iyi cihaz çünkü.
erdym
Üstün
Hocam S10 en büyük hayalim ama onu ayrı alacağım. Burslulukla ve ailemin desteğiyle ayrı olarak S10+ almayı düşünüyorum. Cidden çok iyi cihaz çünkü.
Yalnız çok dikkatli bakmanız lazım bu cihaza ekranı gittiği an telefondan pahalı masrafı çıkıyor.