Hangi telefon kullanılmalı?

• Oy verenlerin toplamı
    8
Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Cihaz
Redmi Note 9
Merhaba arkadaşlar, elimde iki tane telefon var. Bir tanesi Redmi Note 9. İçinde Android 15 (Evet, bazen çağrıların gelmemesi dışında sorun yok) RisingOS ROM var. 8 saat kullanım veriyor. Diğeri ise Galaxy S8, içinde One UI 2.0 var, ya Android 10; ya da Android 11 ile çalışıyordu. S8 kesinlikle daha stabil ve hızlı, ancak batarya sorun biraz. Sadece 3200 MAh'lık bir bataryası var sanırım, 4 saatlik kullanım veriyor. Ancak Bluetooth kulaklık bağlayınca sesler Redmi Note 9'dan kat kat daha iyi geliyor. Basslar daha yerinde oluyor hatta. Ben çok müzik dinliyorum yolda gidip gelirken. Bazı durumlarda da 10 saat kadar kullandığım oluyor telefonu. Sizce hangisini kullanmalıyım? Seçtiğiniz telefon ile beraber içine hangi ROM'un kurulması daha iyi olur söylerseniz çok sevinirim. Önerdiğiniz ROM lütfen MIUI olmasın iki cihaz için de, MIUI ile WhatsApp'a giremiyorum kara listede olduğumdan dolayı.

Hocam aslında ikisi de evde var şu an. Önerdiğiniz bir ROM var mı peki? Teşekkürler fikriniz için.

Arkadaşıma Hades ROM kurdum memnun kendisi S10'a ait.

Merhaba arkadaşlar, elimde iki tane telefon var. Bir tanesi Redmi Note 9. içinde Android 15 (evet, bazen çağrıların gelmemesi dışında sorun yok) risingos ROM var. 8 saat kullanım veriyor. Diğeri ise Galaxy S8, içinde One UI 2.0 var, ya Android 10; ya da Android 11 ile çalışıyordu. S8 kesinlikle daha stabil ve hızlı, ancak batarya sorun biraz. Sadece 3200 MAh'lık bir bataryası var sanırım, 4 saatlik kullanım veriyor. Ancak Bluetooth kulaklık bağlayınca sesler Redmi Note 9'dan kat kat daha iyi geliyor. Basslar daha yerinde oluyor hatta. Ben çok müzik dinliyorum yolda gidip gelirken. Bazı durumlarda da 10 saat kadar kullandığım oluyor telefonu. Sizce hangisini kullanmalıyım? Seçtiğiniz telefon ile beraber içine hangi ROM'un kurulması daha iyi olur söylerseniz çok sevinirim. Önerdiğiniz ROM lütfen MIUI olmasın iki cihaz için de, MIUI ile WhatsApp'a giremiyorum kara listede olduğumdan dolayı.

S8'e Deji alın arkanıza bakmayın.

Note 9 düşük segment bir cihaz, zaten ekran kalitesi bile buradaki farkı rahatlıkla belli eder. Bence S8 her türlü daha iyi. En kötü yanına kompak powerbanklerden alıp yine kullanırsın.

Önerdiğiniz bir powerbank var mı? Ailem sormadan Xiaomi powerbank almıştı ancak 1000 MAh'lik batarya 2000 mAh gibi dolduruyor :D

Hocam peki Deji bataryaların özelliği nedir? Çok bilmiyorum Deji bataryaları, ondan sordum.

Vallahi benim de önerebileceğim açıkçası 10000 mAh Mi Taşınabilir Şarj Cihazı 3 Ultra Kompakt | Xiaomi Turkey bu cihaz resmen fiyat performansdı yazın aldım 5000 MAh'lık şarjımı %20'ye düşünce tam 2 kez doldurabiliyor ve telefonun yarısı kadar cüzdanlık tarzı bir tasarımı var.

Hocam peki Deji bataryaların özelliği nedir? Çok bilmiyorum Deji bataryaları, ondan sordum.

Dejileri iPhone bazında seviyorum ama Samsung cihazların kini denemedim.

Önerdiğiniz bir powerbank var mı? Ailem sormadan Xiaomi powerbank almıştı ancak 1000 MAh'lik batarya 2000 mAh gibi dolduruyor :D

Deji daha fazla kapasitans pil madeni kullanıyor mAh aynı olmak zorunda fakat depolanan fazla. Ömrüde kısa :)