Ben Redmi K Pad modelini bekliyorum. Uygun fiyatlı gelirse alırım yoksa iPad Mini düşünüyorm. Android tarafında uygun fiyatlı, performanslı mini tablet yok. Siz ne için kullanacaksınız?
Ben Redmi k pad modelini bekliyorum. Uygun fiyatlı gelirse alırım yoksa iPad mini düşünüyorum. Android tarafında uygun fiyatlı, performanslı mini tablet yok. Siz ne için kullanacaksınız?
Tab S9 bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor şu anda ama işte aç gözlülük, biraz daha küçüğünü isterim sonra az daha büyüğünü.
Redmagic Astra hakkında ne düşünüyorsunuz?
Tab S9 bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor şu anda ama işte aç gözlülük, biraz daha küçüğünü isterim sonra az daha büyüğünü.
Redmagic Astra hakkında ne düşünüyorsunuz?
Donanım iyi diyorlar ama yazılım işini becerememişler. Reddit yorumları böyle. Bana gelecek olursak, 30K'ya satılıyordu Trendyol'da, resmi olarak girmedi Türkiye'ye galiba. Android'ciyim ama o kadar parayı bir Android tablete vermem iPad Mini varken. Bende şu an Tab A9 ve S6 Lite var. Kitap okumak için daha iyi ekrana sahip ufak bir tablet arıyorum ama henüz bulamadım.
Donanım iyi diyorlar ama yazılım işini becerememişler. Reddit yorumları böyle. Bana gelecek olursak, 30K'ya satılıyordu Trendyol'da, resmi olarak girmedi Türkiye'ye galiba. Android'ciyim ama o kadar parayı bir Android tablete vermem iPad mini varken. Bende şu an Tab A9 ve S6 Lite var. Kitap okumak için daha iyi ekrana sahip ufak bir tablet arıyorum ama henüz bulamadım.
Normal kullanımda bile gözü çok yoruyor tablet telefon. Kitap okumak mı? Korkunç. Hele bir kötü PWM değerine sahip Samsung panelleriyle kitap okumak mı? Yapmayın.
Ben Cumhurbaşkanı olduğumda bu konuda çalışmalarım olacak ebeveynler psikolojik olarak, ekonomik olarak ve eğitim seviyesi olarak denetlenecek.
Desteklerseniz sevinirim.