Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Çocuğun eline ver geçirsin zaman.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Mini Android tablet. Fiyatı uygun geldi. Akakçe'de en ucuz 3.400 TL. Okuma yapmak için kullanabilirsiniz.
Kendi sitesinde 2.999 TL.
- Siyah renk.
- 4 GB RAM.
- 64 GB depolama.
- Ücretsiz kargo.
Not: Üstte 300TL kupon kazanın diyor, üyeliğim olmadığı için deneyemiyorum. Onu verirse daha da düşüyor fiyat.
Eki Görüntüle 185046
2 yaşındaki çocuğa alınır mı bu tablet?
- Makaleler
- 1
Adamlar 40.000 TL bayılıp iPad alıyorlar.
Ben Redmi K Pad modelini bekliyorum. Uygun fiyatlı gelirse alırım yoksa iPad Mini düşünüyorm. Android tarafında uygun fiyatlı, performanslı mini tablet yok. Siz ne için kullanacaksınız?11 inç tablet bile kılıfıyla çok ağır oluyor şöyle kılıfsız kullanabileceğim 8 9 inç bir şey güzel olurdu da bu olmaz muhtemelen.
Aman hocam o yaşta çocuğa tablet verilmemeli bence.
Ben Redmi k pad modelini bekliyorum. Uygun fiyatlı gelirse alırım yoksa iPad mini düşünüyorum. Android tarafında uygun fiyatlı, performanslı mini tablet yok. Siz ne için kullanacaksınız?
Tab S9 bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor şu anda ama işte aç gözlülük, biraz daha küçüğünü isterim sonra az daha büyüğünü.
Redmagic Astra hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aman hocam o yaşta çocuğa tablet verilmemeli bence.
Tabii ki verilmemeli... Şu anki veliler başından savmak için leş gibi çocuk yetiştiriyorlar.
İlgilenmeyeceksen çocuk yapma kardeşim!
Donanım iyi diyorlar ama yazılım işini becerememişler. Reddit yorumları böyle. Bana gelecek olursak, 30K'ya satılıyordu Trendyol'da, resmi olarak girmedi Türkiye'ye galiba. Android'ciyim ama o kadar parayı bir Android tablete vermem iPad Mini varken. Bende şu an Tab A9 ve S6 Lite var. Kitap okumak için daha iyi ekrana sahip ufak bir tablet arıyorum ama henüz bulamadım.Tab S9 bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor şu anda ama işte aç gözlülük, biraz daha küçüğünü isterim sonra az daha büyüğünü.
Redmagic Astra hakkında ne düşünüyorsunuz?
Donanım iyi diyorlar ama yazılım işini becerememişler. Reddit yorumları böyle. Bana gelecek olursak, 30K'ya satılıyordu Trendyol'da, resmi olarak girmedi Türkiye'ye galiba. Android'ciyim ama o kadar parayı bir Android tablete vermem iPad mini varken. Bende şu an Tab A9 ve S6 Lite var. Kitap okumak için daha iyi ekrana sahip ufak bir tablet arıyorum ama henüz bulamadım.
Normal kullanımda bile gözü çok yoruyor tablet telefon. Kitap okumak mı? Korkunç. Hele bir kötü PWM değerine sahip Samsung panelleriyle kitap okumak mı? Yapmayın.
Tabii ki verilmemeli... Şu anki veliler başından savmak için leş gibi çocuk yetiştiriyorlar.
İlgilenmeyeceksen çocuk yapma kardeşim!
Ben Cumhurbaşkanı olduğumda bu konuda çalışmalarım olacak ebeveynler psikolojik olarak, ekonomik olarak ve eğitim seviyesi olarak denetlenecek.
Desteklerseniz sevinirim.