Her ikisi de ikinci el alınacak, Redmi 2025 Ekim'de alınmış, Galaxy'yi inanın bilmiyorum. Daha çok spor, adım, nabız, uyku takibi için kullanacağım cihazı. 1.000 TL kadar fark var arada. Sizce o farkı vermeye değer mi? Öyle bir fark var mı arada? Telefonum A34.
Detaylar
Kim cevapladı?Captain Skriniar 95
Üstün
Ben her zaman ekosistem kurmadan yanayım. Bu yüzden Watch 5 öneririm. Eğer durumu kötüyse tabi 5 Lite daha mantıklı.
Ekosistem bence de önemli ama bakınca EKG falan geliyormuş ekstra. Onları da ne kadar kullanırım ne faydası olacak bilemedim.Ben her zaman ekosistem kurmadan yanayım. Bu yüzden Watch 5 öneririm. Eğer durumu kötüyse tabi 5 Lite daha mantıklı.
Doğruluk olarak tatmin eder mi her ikisi de ölçümlerde?
Captain Skriniar 95
Üstün
Watch 5 Lite modelinde EKG ölçümü yok. Galaxy Watch 5 ise %90-%95 oranında doğru ölçer.Doğruluk olarak tatmin eder mi her ikisi de ölçümlerde?
Watch 4 Classic kullandım. Her gün şarja takma derdi var. Sırf şarjı 1-2 saat daha fazla gitsin diye bütün özelliklerini kapatıyordum. Tarayıcıya girebiliyor, YouTube'dan video izleyebiliyorsun ama şarj da su gibi bitiyor. İnsan soruyor sonra; o kadar özellik koymuşsunuz ama rahat rahat kullanamayacaksak ne anlamı var?
Samsung ve Apple saatlerde durum bu. Diğer saatlerin sistemleri daha basit. İndirebileceğiniz programları sınırlı vs.
O yüzden ben naçizane Samsung ve Apple olmayan saat diyorum.
Samsung ve Apple saatlerde durum bu. Diğer saatlerin sistemleri daha basit. İndirebileceğiniz programları sınırlı vs.
O yüzden ben naçizane Samsung ve Apple olmayan saat diyorum.
Redmi'yi alırdım.Daha çok spor, adım, nabız, uyku takibi için kullanacağım cihazı.
0xraptoRwave
Üstün
Pil ömrü için gerekli tweaklerle süre 2-3 güne kadar çıkabiliyor, ben Galaxy Watch 6'da bu sürelere çıkabildim. Ancak performans olarak iyi bir şey beklemeyin, One UI 8.0 Watch kullanıyorum saatimde ve performans olarak bir düşüş söz konusu stok sürüme göre. Ekosistem ve belli sağlık özellikleri için alınabilir.
Baktığım videolarda Redmi Watch 5 Lite'da fena değil, şarj işini de 1.5 saat kadar sürede fulleniyormuş sanırım Watch 5'in ders çalışırken felan koyarım diye düşündüm. Ama işte dediğim gibi beni ilgilendiren alanlarda 1000 liralık fark var mı onu merak ediyorum.Pil ömrü için gerekli tweaklerle süre 2-3 güne kadar çıkabiliyor, ben Galaxy Watch 6'da bu sürelere çıkabildim. Ancak performans olarak iyi bir şey beklemeyin, One UI 8.0 Watch kullanıyorum saatimde ve performans olarak bir düşüş söz konusu stok sürüme göre. Ekosistem ve belli sağlık özellikleri için alınabilir.
Watch 5 Lite peki o üzer mi o alanlarda?Watch 5 Lite modelinde EKG ölçümü yok. Galaxy Watch 5 ise %90-%95 oranında doğru ölçer.