Dostlar evde bomboş duran bir Reeder P13 blue var. Biz bu telefonu elektrik gittiğinde el feneri olarak kullanacaktık. Şu an açmayı deniyoruz ama açılmıyor. Ya Reeder yazısında takılıyor ya da Reeder yazısından sonraki logo da takılıyor. Yazılımına bir şey olmuş olma ihtimali var mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Zaten MTK cihazlarda öyle oluyor. Cihazı komple kapatıp. Ses açma ses kısma Power tuşuna. Basılı tutarak bilgisayara bağlayın.
- Makaleler
- 9
Biraz daha şarjda kalsın olmadı. Bir stock ROM atmayı deneyin.
Helox
Üstün
Biraz daha şarjda kalsın olmadı. Bir stock ROM atmayı deneyin.
Şarj da uzun süre kaldı yine açılmamıştı. Stock ROM atma rehberi varsa link atar mısınız? Denerim.
- Makaleler
- 9
Şarj da uzun süre kaldı yine açılmamıştı. Stock ROM atma rehberi varsa link atar mısınız? Denerim.
SP Flash Tool ile atılabilir o cihaza.
Rehber: MTK işlemcilerde stock ROM kurmak
(Rehber olarak işaretlerseniz sevinirim) Selam, Bugün SP Flash Tool ile MTK işlemcili telefonlara stock ROM nasıl kurulur onu gosterecegim. İlk önce şunu belirtmek isterim ki kullandığım bütün dosyalar ve siteler aşağıda bulunuyor Adım 1: Telefondan USB hata ayıklama açık olsun. Adım 2: MTK...
Helox
Üstün
SP Flash Tool ile atılabilir o cihaza.
Rehber: MTK işlemcilerde stock ROM kurmak
(Rehber olarak işaretlerseniz sevinirim) Selam, Bugün SP Flash Tool ile MTK işlemcili telefonlara stock ROM nasıl kurulur onu gosterecegim. İlk önce şunu belirtmek isterim ki kullandığım bütün dosyalar ve siteler aşağıda bulunuyor Adım 1: Telefondan USB hata ayıklama açık olsun. Adım 2: MTK...www.technopat.net
Yalnız USB hata ayıklama açık değil sanırım.
Format atmayı denedin mi?
Helox
Üstün
Ses açma ve güç tuşlarına basılı tutup recovery ekranına girebilirsen wipe data factory resete tıkla.
Hiçbir şekilde açılmıyor telefon.
Reeder yazısında takılıyor demişsiniz hocam eğer açmayı başarabilirseniz formatlayın dediğim gibi Reeder yazısına gelmeden.
Yeni konular
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
-
-
-
-