Sonuçta evde rank kasıyorum peki manyetik mi önerirsin GK600 gibi sağlam bir mekanik olur mu?
Sonuçta evde rank kasıyorum peki manyetik mi önerirsin GK600 gibi sağlam bir mekanik olur mu?
Bende rank kasıyorum PUBG CS R6 oynuyorum manyetik vardı sattım özelliklerin tamamını oyunlarda kullanamıyorsun zaten ben yazma hissi ve sesini ve daha çok keyif verdiği için mekanik kullanıyorum manyetik alınca oynayışında öyle ahım şahım bir değişim olmayacak.
İkiniz de zıt şeyler söylüyorsunuz ama ikiniz de haklısınız.Rank oyunlarında bayağı etkili oluyor manyetik. Bence manyetik alın değer. Bende sevmiyordum normalde manyetik bir aldım şu an immo 1'de takılıyorum![]()
İkiniz de zıt şeyler söylüyorsunuz ama ikiniz de haklısınız.![]()
Şuradayım şu an: Gerçekten belirgin fark oluyor mu yoksa abartılıyor mu?
İkiniz de zıt şeyler söylüyorsunuz ama ikiniz de haklısınız.![]()
şuradayım şu an: Gerçekten belirgin fark oluyor mu yoksa abartılıyor mu?
Olmaz. Manyetik çok fark yaratıyor. CS2 de +25.000, Valorant'ta Radiant elo oyuncusuyum.Ciddi oynuyorum ama şöyle düşününce kablosuz olması daha önemli gibi geldi. Laptop klavyesiyle oynuyordum 2 aya kadar. MSI GK600 iyi olur mu? Çok beğendim ekranlı, kablosuz, lineer…
Ciddi oynuyorum ama şöyle düşününce kablosuz olması daha önemli gibi geldi. Laptop klavyesiyle oynuyordum 2 aya kadar. MSI GK600 iyi olur mu? Çok beğendim ekranlı, kablosuz, lineer…