Akko MonsGeek FUN60 Max.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
İlk defa gördüm, bilgim yok.
F75 kullanıcısıyım. Gayet güzel klavye 200TL'ye almıştım Temu'dan. Uzun süredir klavyeleri takip etmiyorum ama kutusu açılmamış temiz 1.5k civarı bulabilirseniz alabilirsiniz. LoL'de F75 elime geçtitken sonra West'te Master 150LP'den GM 820ye kadar çıktım klavye bayağı bir etki ediyor. Yanında fazladan Switch ile gelmişti o hoşuma gitmişti. Ayrıca kablosuz olduğundan görüntü kirliliğide olmuyor. Ben siyah olanı tercih etmiştim graywood V4 Switch ile geldi sesi çok tok ve hoşuma gitmişti. Sanırım hayatımda harcağıdım en iyi 200 TL bu
200 TL olsa alır denerim hepsini hocam minimum 3 bin TL beğendiklerim 
Geldi mi hocam nasıl?JET75. Bende siparişi verdim 1 saat önce mükemmele benziyor.
Son düzenleme:
FRiVZ
Uzman
Hangi klavye, kulaklık, mouse ve mouse padi kullanıyorsunuz hocam?Olmaz. Manyetik çok fark yaratıyor. CS2 de +25.000, Valorant'ta Radiant elo oyuncusuyum.
Klavye Akko Monsgeek fun60 Max.Hangi klavye, kulaklık, mouse ve mouse padi kullanıyorsunuz hocam?
Mouse Razer Viper V3 Pro
Kulaklık Razer Barracuda X
Mousepad KlasseGear MPC480
FRiVZ
Uzman
Hocam benim de kardeşim radyant. Valorant'ta en yüksek seviyedeki oyuncularla ve E-sporcularla oynuyor. Bayağı bir süredir oynamıyor tekrardan oynamaya başlayacak yeni bir hesapla.Klavye Akko Monsgeek fun60 Max.
Mouse Razer Viper V3 Pro
Kulaklık Razer Barracuda X
Mousepad KlasseGear MPC480
Bu yüzden bizi en iyi siz anlarsınız.
Mouse: Razer Deathadder V3 Hyperspeed
Mousepad: X-Raypad Aqua Control Zero
Klavye: Corsair K68
Kulaklık: HyperX Cloud 2 (Kingston üretimi)
Klavye ve kulaklığımız pert halde.
Bir kulaklık ve klavye almak istiyorum kardeşim için ama aynı zamanda ben de hep kullanacağım.
Kulaklık hem Valorant'ta çok iyi olmalı, noktasal olarak düşmanın hangi konumda olduğunu bana göstermeli, mermi değiştirme sesi, düşme sesi olsun her şeyi iyi algılamalıyız.
Sadece Valorant oynadığı için de, Valorant dışında da kulaklığın performansı önemli. Örneğin doğal sesler olsun, konuşma sesleri olsun, dizi-film izlemek olsun ve müzik dinlemek olsun her şeyi iyi karşılayacak bir ürün istiyorum ama iki gündür sağa sola bakmaktan araştırma yapmaktan kafam patlayacak hale geldi..
Klavye için ise, Wraith W75 V2 aldık ve beğenmedik iade ettik.
Corsair K68 klavye, tükenmiş stoklar, yıllar öncesinin klavyesi ve manyetik değil mekanik.. 10-12 kat daha iyi çıktı Wraith W75 V2'den.
O yüzden klavye de istiyoruz.
Normal şartlarda Türkçe olsun, TKL olsun, manyetik switch oluyorsa da yazılımı ve klavyenin kendisinin kronik bir sorunu olmasın istiyorum. Birde switch çok önemli. Mesela bu klavye MX Red Cherry mi ne öyle bir switch kullanıyor. Yazım hissiyatı her şeyi çok iyi ve Valorant'ta da çok iyi..
Yani şu an aceleyle yazıyorum ama siz Valorant oynayan birinin Valorant için ve Valorant dışında ki yazı yazma, yazı hissiyatı, klavye sesleri ve kulaklıkta Valorant dışında yine performansının iyi olmasını beklediğini çok iyi anlayabilirsiniz.
Ekipman her şeydir.
Lol oynayan birisi 144hz monitörde mouse pad olmadan, dandik bir mouse ile ve klavye ile oyunu oynayabilir mesela..
Yardımcı olursanız, önerilerde bulunursanız sevinirim.
Klavye ve Kulaklık için bütçe 11.000 TL.
Kulaklık 10 numara aslında. Mouse kötü. Öneriyi klavye ve mouse olarak yapayım, ne dersiniz?
FRiVZ
Uzman
Kulaklık malzeme kalitesi yıllar geçtiği için eridi ve bantla tutuyoruz. Klavye ise bazı günler, bazı tuşları basmıyor, artık pili tükeniyor. Yani mouse değil de, kulaklık ve klavye şart şu anda.Kulaklık 10 numara aslında. Mouse kötü. Öneriyi klavye ve mouse olarak yapayım, ne dersiniz?