Yer
Sakarya Karasu
Clio 2 aracım için ucuz ve arabayı güzelleştirecek şeyler almak istiyorum. Sizce neler alabilirim? Ben başlangıç olarak jant kapağı düşündüm.

WhatsApp Görsel 2025-09-20 saat 23.45.01_62ac6d25.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela sis farı yaptırılabilir. Ama sis farını, kötü hava koşulları var iken yakmalısın. Hem göz alır, hem de cezası var gereksiz kullanımda. Jant kapaklarını kesin değiştir, 250 TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam tanesi. Krom kapı kolları yaptırılabilir, pahalı değil. Kapı eşiği, cam çıtası, bagaj altı çita bunlarda çok pahalı değil. Tatlı durabilir bence. Bagaja slim spoiler gidebilir, sedan araç çünkü. Oda çok pahalı değil.

Ben de diğer mesajlara katılıyorum. Orjinal jant kapağı almayı düşünebilirsin. Veyahut direk jant kapağını sök, jantı istediğin bir renge boya. Baktın olmadı, geri takarsın. Ayrıca plakadaki Türk Bayrağı çıkartması bence bayrağa hakaret gibi oluyor. Yanlış algılama.

2006

Ben de diğer mesajlara katılıyorum. Orjinal jant kapağı almayı düşünebilirsin. Veyahut direk jant kapağını sök, jantı istediğin bir renge boya. Baktın olmadı, geri takarsın. Ayrıca plakadaki Türk Bayrağı çıkartması bence bayrağa hakaret gibi oluyor. Yanlış algılama.
önceden taktığım şeylere dokunmam fotoğrafı nisan ayında çekmiştim bu temmuz ayında çok sıcakta durduğu için erimiş o Türk bayrağı yenisini alıcam onunda