Çözüldü Renault Clio 4 saat ayarlanmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zyrtek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 881
  • Etiketler Etiketler
    renault saat
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Akü zayıf olabilir mi?
Saatin sıfırlanması elektriğin kesilmesi nedeniyle oluyordur muhtemelen. Aküyü biraz aracı uzun çalıştırıp şarj edin. Komple bitikse değiştirin.
Aküyü 3 ay önce değiştirdim.

Araç ayarları kısmından fabrika verilerine sıfırlamayı deneyin, belki işe yarar, ardından saati ayarlamayı deneyin. (Araç ayarlarınız komple sıfırlanacak, bilginize.)
Araç ayarlarından sıfırlayamıyorum sıfırlamayı deneyince radyo kapanmıyor.

Ve aracı çalıştırdığım zaman en son hangi saatte kalmışsa ordan devam ediyor.

Arkadaşları sorunu çözdüm MEDIA-NAV'ın yazılımında sorun olduğundan saati değiştiremiyormuşum. 4.0.5 Kurtarma yazılımını yükleyince düzeldi.
Saatin sıfırlanması elektriğin kesilmesi nedeniyle oluyordur muhtemelen. Aküyü biraz aracı uzun çalıştırıp şarj edin. Komple bitikse değiştirin.

Akü zayıf olabilir mi?
Aküyü 3 ay önce değiştirdim.

Araç ayarları kısmından fabrika verilerine sıfırlamayı deneyin, belki işe yarar, ardından saati ayarlamayı deneyin. (Araç ayarlarınız komple sıfırlanacak, bilginize.)
Araç ayarlarından sıfırlayamıyorum sıfırlamayı deneyince radyo kapanmıyor.

Ve aracı çalıştırdığım zaman en son hangi saatte kalmışsa ordan devam ediyor.

Arkadaşları sorunu çözdüm MEDIA-NAV'ın yazılımında sorun olduğundan saati değiştiremiyormuşum. 4.0.5 Kurtarma yazılımını yükleyince düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…