Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Aküyü 3 ay önce değiştirdim.Saatin sıfırlanması elektriğin kesilmesi nedeniyle oluyordur muhtemelen. Aküyü biraz aracı uzun çalıştırıp şarj edin. Komple bitikse değiştirin.
Araç ayarlarından sıfırlayamıyorum sıfırlamayı deneyince radyo kapanmıyor.Araç ayarları kısmından fabrika verilerine sıfırlamayı deneyin, belki işe yarar, ardından saati ayarlamayı deneyin. (Araç ayarlarınız komple sıfırlanacak, bilginize.)
Ve aracı çalıştırdığım zaman en son hangi saatte kalmışsa ordan devam ediyor.
Arkadaşları sorunu çözdüm MEDIA-NAV'ın yazılımında sorun olduğundan saati değiştiremiyormuşum. 4.0.5 Kurtarma yazılımını yükleyince düzeldi.
Akü zayıf olabilir mi?Merhabalar 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum nasıl düzeltebilirim?
Araç ayarları kısmından fabrika verilerine sıfırlamayı deneyin, belki işe yarar, ardından saati ayarlamayı deneyin. (Araç ayarlarınız komple sıfırlanacak, bilginize.)Merhabalar 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum nasıl düzeltebilirim?
Aküyü 3 ay önce değiştirdim.Saatin sıfırlanması elektriğin kesilmesi nedeniyle oluyordur muhtemelen. Aküyü biraz aracı uzun çalıştırıp şarj edin. Komple bitikse değiştirin.
Araç ayarlarından sıfırlayamıyorum sıfırlamayı deneyince radyo kapanmıyor.Araç ayarları kısmından fabrika verilerine sıfırlamayı deneyin, belki işe yarar, ardından saati ayarlamayı deneyin. (Araç ayarlarınız komple sıfırlanacak, bilginize.)
Ve aracı çalıştırdığım zaman en son hangi saatte kalmışsa ordan devam ediyor.
Arkadaşları sorunu çözdüm MEDIA-NAV'ın yazılımında sorun olduğundan saati değiştiremiyormuşum. 4.0.5 Kurtarma yazılımını yükleyince düzeldi.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-