Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Aküyü 3 ay önce değiştirdim.Saatin sıfırlanması elektriğin kesilmesi nedeniyle oluyordur muhtemelen. Aküyü biraz aracı uzun çalıştırıp şarj edin. Komple bitikse değiştirin.
Araç ayarlarından sıfırlayamıyorum sıfırlamayı deneyince radyo kapanmıyor.Araç ayarları kısmından fabrika verilerine sıfırlamayı deneyin, belki işe yarar, ardından saati ayarlamayı deneyin. (Araç ayarlarınız komple sıfırlanacak, bilginize.)
Akü zayıf olabilir mi?Merhabalar 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum nasıl düzeltebilirim?
Araç ayarları kısmından fabrika verilerine sıfırlamayı deneyin, belki işe yarar, ardından saati ayarlamayı deneyin. (Araç ayarlarınız komple sıfırlanacak, bilginize.)Merhabalar 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum nasıl düzeltebilirim?
Aküyü 3 ay önce değiştirdim.Saatin sıfırlanması elektriğin kesilmesi nedeniyle oluyordur muhtemelen. Aküyü biraz aracı uzun çalıştırıp şarj edin. Komple bitikse değiştirin.
Araç ayarlarından sıfırlayamıyorum sıfırlamayı deneyince radyo kapanmıyor.Araç ayarları kısmından fabrika verilerine sıfırlamayı deneyin, belki işe yarar, ardından saati ayarlamayı deneyin. (Araç ayarlarınız komple sıfırlanacak, bilginize.)