MacBook zaten genel kullanıcı için çok iyi bir seçenek benim gözümde. Niş bir iş varsa genelde o işi Windows daha iyi yapıyor. (Bkz. Yapay Zeka Modeli üzerinde çalışmak.) Özellikle Mate X Pro'nun üzerlerindeki çip ne kadar mobil bir cihaza yakışmasa da cihazın mühendisliğine saygı duyuyorum. Apple tercih etmeme engel olacak kadar mı? Değil. ARM devrimini Windows mobil cihazlarına adam akıllı getirene kadar değil.
Tercih meselesi devreye giriyor zaten bu noktada. Iki taraf icin de biri digerinden daha iyi diyemeyiz cunku birbirlerine karsi ustunlukleri var ama genel olarak denk cihazlar.

Tercih meselesi devreye giriyor zaten bu noktada. Iki taraf icin de biri digerinden daha iyi diyemeyiz cunku birbirlerine karsi ustunlukleri var ama genel olarak denk cihazlar.
E illa ki tercih meselesi önemli. Hiçbir ürün boşa üretilmiyor hepsini hevesle bekleyen farklı bir kullanıcı kitlesi var. Sadece benim rakipsiz dediğim nokta malzeme kalitesiydi. Şimdiye kadar Alienware'den tut, Packard Bell'e kadar onlarca farklı marka kullandım. Hiçbirisi MacBook gibi hissettirmedi.