Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Bu Denuvo Pub methodu güvenilir mi sizce hocam? 15 yıldır korsan oyun kullansam da hiç böyle absürt yöntemleri deneyimlemedim, hep geleneksel crack kullandım.Anlattığı metod kısmen doğru. Denuvo ilk girişten sonra kontrol yapmıyor. Windows ya da GPU güncellemesi yapmadığınız sürece oynamanıza izin veriyor. Mafia: The Old Country'i bu methodla bitirmiştim. Oyunu indirip iade etmiştim. Sonra'da steam emulatoru kurup oynayabilmiştim.
Fakat şimdi denuvo oyunları için p*b sunucusunu kullanıyorum. Oradan direkt çevrim dışı aktivasyon yapılabiliyor. Güncel denuvo kullanan oyunları sorunsuz oynayabiliyorum.
Defender'ın ve Windows Update'in devre dışı bırakıldığı bir ss istiyorlardı da işkillendim açıkçası.
Son düzenleme:
yusufumm07
Üstün
Bir elde Mafia Old Country atsalar keşke.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bir sorun yaşamadım daha. Birden fazla oyunu problemsiz bitirdim. Daha dün Resident Evil Requiem'i de bitirdim. Windows Update kapatılma sebebi güncelleme yapıldığı zaman denuvo'nun aktifleştirmesi iptal olabiliyor ondan dolayı kapatılıyor.Bu Denuvo Pub methodu güvenilir mi sizce hocam? 15 yıldır korsan oyun kullansam da hiç böyle absürt yöntemleri deneyimlemedim, hep geleneksel crack kullandım.Siz bu yöntemde herhangi bir sorun yaşadınız mı?
Defender'ın ve Windows Update'in devre dışı bırakıldığı bir ss istiyorlardı da işkillendim açıkçası.
Batur
Başarılı
Bir sorun yaşamadım daha. Birden fazla oyunu problemsiz bitirdim. Daha dün Resident Evil Requiem'i de bitirdim. Windows Update kapatılma sebebi güncelleme yapıldığı zaman Denuvo'nun aktifleştirmesi iptal olabiliyor ondan dolayı kapatılıyor.
Hocam bu yöntemi denemek istiyorum ama merak ettiğim normal oyundan farkı yok değil mi? Optimizasyon veya oyun içi bir sıkıntı yaşamam değil mi? Türkçe yama çalışır mı bu yöntemle?
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Aynen normal oyundan farkı yok. Ben bitirdim optimizasyon ya da oyun içi problem yaşamadım. Türkçe yama çalışıyor. Apex'in profosyonel yamasıyla bitirdim.Hocam bu yöntemi denemek istiyorum ama merak ettiğim normal oyundan farkı yok değil mi? Optimizasyon veya oyun içi bir sıkıntı yaşamam değil mi? Türkçe yama çalışır mı bu yöntemle?
Batur
Başarılı
Aynen normal oyundan farkı yok. Ben bitirdim optimizasyon ya da oyun içi problem yaşamadım. Türkçe yama çalışıyor. Apex'in profesyonel yamasıyla bitirdim.
Bilgisayarımda Defender bile yok güvenlik konusunda çoğu zaman tedirgin bile olmam ama bu yöntemi çok fazla kişi önermemiş yapmakla yapmamak arasında kaldım.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Önerilmeyen yöntem hypervisor olan. Aksine hypervisor yerine ya paylaşımlı hesap ya da aktivasyon öneriliyor zaten.Bilgisayarımda Defender bile yok güvenlik konusunda çoğu zaman tedirgin bile olmam ama bu yöntemi çok fazla kişi önermemiş yapmakla yapmamak arasında kaldım.![]()
Batur
Başarılı
Önerilmeyen yöntem hypervisor olan. Aksine hypervisor yerine ya paylaşımlı hesap ya da aktivasyon öneriliyor zaten.
Siz hangi yöntemi kullandınız hocam hypervisor olanı mı? Ayrıca nereden indirebilirim Discord versem atabilir misiniz?
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ben denuvo pub olanı yaptım yani aktivasyon. Discord'da problem yaşıyorum şu anda. Google'ye yazdığınız zaman direkt reddit sayfaları çıkıyor zaten.Siz hangi yöntemi kullandınız hocam hypervisor olanı mı? Ayrıca nereden indirebilirim Discord versem atabilir misiniz?
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-