Yer
İzmir
Japon ajanslarda sürekli dolaşan bu görüntü sızdığına dair bir iddia var. 17 Eylül'de gerçekleşecek Tokyo Game Show yaklaşırken böyle bir görüntü sızması pek de tesadüf değil.

Klip güzel gözüküyor ama çok eski bir build ya da fake.

Eski bir build olabilir çünkü oyun her anlamda RE2R'ye benziyor. RE2R ve RE Requiem silah arayüzünü aşağıda resimde bıraktım. Bu videodaki silah arayüzü RE2R ile aynı.

1788699061881.webp

1788699067188.webp

Fake olabilir çünkü oyun hem RE2R'ye aşırı benziyor hem de ortadaki yazı çok sahte duruyor(単なるテストです = bu yalnızca bir testtir.)AI olamaz çünkü döngüsel alev animasyonu AI'ın yapamayacağı kadar kusursuz. Geriye bir tek fan made RE2R modu ihtimali kalıyor.

Kaynak:https://egw.news/gaming/news/37110/resident-evil-veronica-gameplay-leaked-is-it-fake--giqKDCs7z

Yapay zekâ olduğunu düşünmüyorum ama RE2R modu olduğu kesin gibi. Mekan dışında RE2R ile hiçbir fark yok zaten.
Bence de öyle ama beni şüpheye çeken VGC ve True Gaming gibi güvenilir kaynaklar haber yapınca bir sorgulamadım değil, çünkü yaklaşan bir Tokyo Game Show var ve oyun oynanış görüntüleri gösterileceği söyleniyordu. Yani olabilir, olmayabilir. Bazı kaynaklar net yazarak sızıntı demişler ama ben yine de iddia diyorum; yani pek olası gelmedi, açıkçası.