Konu Başlıkları Gizle
Merhaba arkadaşlar,
Bu rehberde, resimlerinizi kolayca sıkıştırarak boyutlarını nasıl azaltabileceğinizi anlatacağım. Böylece depolama alanından tasarruf edebilir ve web sitenizin veya diğer platformlarınızın daha hızlı yüklenmesini sağlayabilirsiniz.
Artık resimlerinizi daha düşük boyutlarda saklayarak hem depolama alanınızı verimli kullanabilir hem de web sitenizin hızını artırabilirsiniz. iLoveIMG sitesi sayesinde bu işlemi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Sorularınız veya eklemek istedikleriniz varsa, lütfen yorum olarak paylaşın. Herkese iyi çalışmalar!
Bu rehberde, resimlerinizi kolayca sıkıştırarak boyutlarını nasıl azaltabileceğinizi anlatacağım. Böylece depolama alanından tasarruf edebilir ve web sitenizin veya diğer platformlarınızın daha hızlı yüklenmesini sağlayabilirsiniz.
Adım 1: Web Sitesine Giriş
Öncelikle iLoveIMG web sitesine gidin. Bu site, kullanıcı dostu arayüzü sayesinde resimlerinizi kolayca sıkıştırmanıza olanak tanır.Adım 2: Resimlerinizi Yükleyin
- Ana sayfada, "Select İmages" butonuna tıklayın.
- Sıkıştırmak istediğiniz resimleri bilgisayarınızdan seçin ve yükleyin. Aynı anda birden fazla resim seçebilirsiniz.
Adım 3: Sıkıştırma Ayarları
Yüklü resimleriniz otomatik olarak seçilecektir. Bu aşamada ek ayarlara gerek yoktur çünkü site, resimlerinizi en uygun şekilde sıkıştıracaktır. Ancak, gelişmiş ayarlar yapmak isterseniz, “Daha fazla seçenek” bölümüne tıklayarak kaliteyi ve diğer parametreleri belirleyebilirsiniz.Adım 4: Resimleri Sıkıştırın
- “Compress IMAGES” butonuna tıklayın.
- Sıkıştırma işlemi başlatılacaktır ve bu işlem genellikle birkaç saniye sürer.
Adım 5: Sıkıştırılmış Resimleri İndirin
- İşlem tamamlandığında, “İndir” butonuna tıklayarak sıkıştırılmış resimlerinizi bilgisayarınıza indirin.
- Alternatif olarak, sıkıştırılmış resimleri Google Drive veya Dropbox gibi bulut hizmetlerine de kaydedebilirsiniz.
Sonuç
Artık resimlerinizi daha düşük boyutlarda saklayarak hem depolama alanınızı verimli kullanabilir hem de web sitenizin hızını artırabilirsiniz. iLoveIMG sitesi sayesinde bu işlemi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Sorularınız veya eklemek istedikleriniz varsa, lütfen yorum olarak paylaşın. Herkese iyi çalışmalar!