Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
W1zzard'a göre destekliyor. 4 GB BAR1 boyutu mevcutmuş ki bu da desteklediği anlamına geliyormuş.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Bir şey daha isteyeceğim, NVIDIA Denetim masası>Yardım>Sistem bilgileri deyip şuranın fotoğrafını atar mısın?
Eki Görüntüle 27273
Şu konuda olan karışıklığı yaşıyorsunuz tam olarak;
www.technopat.net
Bir karmaşa var, yok gibi davranmak en iyisi muhtemelen.
HP Victus 16 ReSize BAR nasıl aktif edilir?
Oyunlarda FPS artışı yaptığını gördüm BIOS'u kontrol ettim fakat bununla ilgili ayar bulamadım. Nasıl aktif edildiğini biliyor musunuz?
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Şu konuda olan karışıklığı yaşıyorsunuz tam olarak;
HP Victus 16 ReSize BAR nasıl aktif edilir?
Oyunlarda FPS artışı yaptığını gördüm BIOS'u kontrol ettim fakat bununla ilgili ayar bulamadım. Nasıl aktif edildiğini biliyor musunuz?www.technopat.net
Evet hocam anlamadım NVIDIA yok gibi gösteriyor GPU Z var gösteriyor çok karışık.
@Requiemm Eğer kapatabiliyorsan BIOS üzerinden iGPU'yu kapatıp tekrardan aynı sekmeye bak. Eğer bu sekmede "Yeniden Boyutlandırılabilir..." şeklinde bir yazı gelip yanında "Evet" yazıyorsa aktif olmuş olur. Ekran kartın GPU-Z üzerinde destekliyor gibi ama işlemcideki dahili grafik kartın normal olarak bunu desteklemiyor.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
@Requiemm eğer kapatabiliyorsan BIOS üzerinden IGPU'yu kapatıp tekrardan aynı sekmeye bak. Eğer bu sekmede "yeniden boyutlandırılabilir..." şeklinde bir yazı gelip yanında "evet" yazıyorsa aktif olmuş olur. Ekran kartın GPU-Z üzerinde destekliyor gibi ama işlemcideki dahili grafik kartın normal olarak bunu desteklemiyor.
Bende o yok hocam.
O zaman yapacak pek bir şey kalmıyor, GPU-Z her ne kadar desteklediğini ve açık olduğunu söylese de kapalı kalmış olabilir. Pek kafaya takmayın derim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-