Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
W1zzard'a göre destekliyor. 4 GB BAR1 boyutu mevcutmuş ki bu da desteklediği anlamına geliyormuş.
RTX 2000 serisi için resmi ResizeBAR desteği yok. Gayri resmi var ve riskli:
github.com
GitHub - terminatorul/NvStrapsReBar: Resizable BAR for Turring GTX 1600 / RTX 2000 GPUs
Resizable BAR for Turring GTX 1600 / RTX 2000 GPUs - terminatorul/NvStrapsReBar
GPU-Z üzerinde neden Enabled yazıyor peki? Bir hata mı oldu acaba uygulamada?
Muhtemelen. Geliştiriciye iletmek lazım > sordum: RTX 2050 ResizeBAR Enabled?GPU-Z üzerinde neden Enabled yazıyor peki? Bir hata mı oldu acaba uygulamada?
Muhtemelen. Geliştiriciye iletmek lazım > sordum: RTX 2050 ResizeBAR Enabled?
Yönetici yanıt vermiş fakat NVIDIA App ile uyuşmuyor. Daha önceden de NVIDIA denetim masasında kapalı görünüp GPU-Z'nin aktif gördüğü senaryolar gördüm. Neden böyle oluyor anlamış değilim. NotebookCheck desteklemediğini yazmış zamanında.
RTX 2050 desteklemiyor yazmışlar dediğin gibi. 2050, Ampere tabanlı olsa da almıyormuş. Muhtemelen bu yüzden uygulamada sorun çıkıyor ve var mış gibi gözüküyor.
(Gece gece gereksiz bi' mesaj oldu.)
W1zzard'a göre destekliyor. 4 GB BAR1 boyutu mevcutmuş ki bu da desteklediği anlamına geliyormuş.
Desteklese dahi kontrol panelinde gözükmüyor ki. Orada gözükmesi gerekmez mi?W1zzard'a göre destekliyor. 4 GB BAR1 boyutu mevcutmuş ki bu da desteklediği anlamına geliyormuş.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-